2777
2789
هومم میفهمم اولین بار که بهم پیام دادی یادمه خیلی ترسیده بودم مثل اینکه موضوع تاپیکم ممنوع بود و شم ...

شما به من لطف دارید ممنون لطفا وقتی بهتون پیام میدم نترسید من پیام میدم که اگر اطلاع ندارید مطلع بشید که از تعلیقتون جلوگیری بشه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما به من لطف دارید ممنون لطفا وقتی بهتون میدم نترسید من پیام میدم که اگر اطلاع ندارید مطلع بشید که ...

نه شناختی ازتون نداشتم وگرنه نمیترسیدم

نی نی یار وقتی دلت میگیره چیکار میکنی میدونم که مجاز نیستید تاپیکی غیر شغلتون بزنید.. ولی میشه یه راهنمایی بمن کنید. امشب اندازه دنیا دلم گرفته ولی حرفها نمیتونن دردم اروم کنن

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
خوب دوستان داریم به ساعت چهار نزدیک میشیم من برم چندتا تعلیق کنم     از صحبت کردن باهاتون ...

شب بر شما هم خوش مهربونم 🌹🌹🌹❤️❤️❤️

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

نه شناختی ازتون نداشتم وگرنه نمیترسیدم نی نی یار وقتی دلت میگیره چیکار میکنی میدونم که مجاز نیستید ...

منم وقتی دلم میگیره هیچیی نمیتونه آرومم کنه مگه اینکه خودم اوتومات آروم شم😶🤦‍♀️😅