سلام بچه ها، تو تاپیکا قبل چند مورد از قانون جذب ک برام اتفاق افتاده گفتم.امروزم باز ۳ مورد برام اتفاق افتاد ک خیلی عجیب بود گفتم ب شما هم بگم نظر بدین.
اولیش اینکه من ماه پیش یکم پس انداز داشتم ب بابام قرض دادمش و بابام هفته پیش کامل برگردوند و ۱ تومنش فقط موند ک گفت ۳_۴ روز دیگه بهت میدمش، بعد تو دلم گفتم چی میشد اگه یهو ۵ تومن میداد میرفتم فلان کلااس, یهو فرداش بابام اومد و یه چک ۱۰ تومنی بهم داد گفت برا ۳ ماه دیگس یه چیز برا خودت بخر . یعنی قشنگ مردم از خوشحالی🥲😅😭
دومیش اینکه خب بابام پولمو کامل بهم برگردوند و یکم دست و بالش خالی شد بخاطر همون قضیه بدهکاریش ، بعد من دیروز تو دیوار کلی گشتم برم موهامو پروتئن تراپی کنم و همشون میگفتم حدود ۹۰۰ تومن میشه و من نداشتم اینقدر فعلا، یهو امروز بابام گفت ۱۵۰۰ از یه نفر طلب دارم شماره کارت تو رو دادم ۶۰۰ شو بده داداشت،بقیه ش برا خودت ک دقیقااااا میشه همون ۹۰۰ 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲😭😭😭😭 یعنی پرام ریخت از این مبلغ دقیق.
سومیشم یه چند روزی پیج دوستم رو مخم بود همشش تبلیغ کارشو میذاشت و انگار وظیفه ما میدونست ک لایک پ کامنت بذاریم، هی تو دلم میگفتم باید اینو بندازم بیرون از پیجم ولی میگفتم زشته و کاش یجور میشد بره، امشب دیدم انفالوم کرده😅😅😅 مگه میشهههههههههه؟؟؟ دقیقا بعد چندسال وقتی بهش فکر کردم اینکارو کرد.
جالب بودن؟؟؟؟