2777
2789
عنوان

بازم قانون جذب ! 🤔🥲😮

151 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها، تو تاپیکا قبل چند مورد از قانون جذب ک برام اتفاق افتاده گفتم.امروزم باز ۳  مورد برام اتفاق افتاد ک خیلی عجیب بود گفتم ب شما هم بگم نظر بدین.

اولیش اینکه من ماه پیش یکم پس انداز داشتم ب بابام قرض دادمش و بابام هفته پیش کامل برگردوند و ۱ تومنش فقط موند ک گفت ۳_۴ روز دیگه بهت میدمش، بعد تو دلم گفتم چی میشد اگه یهو ۵ تومن میداد میرفتم فلان کلااس, یهو فرداش بابام اومد و یه چک ۱۰ تومنی بهم داد گفت برا ۳ ماه دیگس یه چیز برا خودت بخر . یعنی قشنگ مردم از خوشحالی🥲😅😭 

دومیش اینکه خب بابام پولمو کامل بهم برگردوند و یکم دست و بالش خالی شد بخاطر همون قضیه بدهکاریش ، بعد من دیروز تو دیوار کلی گشتم برم موهامو پروتئن تراپی کنم و همشون میگفتم حدود ۹۰۰ تومن میشه و من نداشتم اینقدر فعلا، یهو امروز بابام گفت ۱۵۰۰ از یه نفر طلب دارم شماره کارت تو رو دادم ۶۰۰ شو بده داداشت،بقیه ش برا خودت ک دقیقااااا میشه همون ۹۰۰ 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲😭😭😭😭 یعنی پرام ریخت از این مبلغ دقیق‌.

سومیشم یه چند روزی پیج دوستم رو مخم بود همشش تبلیغ کارشو میذاشت و انگار وظیفه ما میدونست ک لایک پ کامنت بذاریم، هی تو دلم میگفتم باید اینو بندازم بیرون از پیجم ولی میگفتم زشته و کاش یجور‌ میشد بره، امشب دیدم انفالوم کرده😅😅😅 مگه میشهههههههههه؟؟؟ دقیقا بعد چندسال وقتی بهش فکر کردم اینکارو کرد‌.

جالب بودن؟؟؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدر پدرتو بدون

سی سال سنم شد ارزو به دل موندم یه هزاری بزاره کف دستم یه جوراب برام بخره💔همش پول خاست ازمون،پول برام ارزشی نداره چون عوضش مادرم هم پدرشد برامون هم مادر مهم ارزش قائل شدن و به فکر بچه ها بودن این مهمه من اینو میخاستم که هیچوقت نداشتم.

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
قدر پدرتو بدون سی سال سنم شد ارزو به دل موندم یه هزاری بزاره کف دستم یه جوراب برام بخره💔همش پول خا ...

من مادرم برعکس مادر شماس . منو دوست نداره و فقط پسرشو میخاد.  ن محبت میبینم ازش نه توجه و همش سر جنگ داره باهام.

بجاش خدا بهم لطف کرد و همچین پدری بهم داد ، ن بخاطر پولش ، بخاطر توجه و علاقه ای ک نشون میده با این کار، با تمام خجالتش بهم توجه میکنه و محبت، هرچیم ازش بخام نه نمیگه. 

بنظرم اگه خدا یه چیزی ازمون میگیره، بجاش برامون ی نوع دیگ جبران میکنه، وگرنه خفه میشدیم از کمبودش.

خدا سایه مادرت رو حفظ کنه براتون

من مادرم برعکس مادر شماس . منو دوست نداره و فقط پسرشو میخاد.  ن محبت میبینم ازش نه توجه و همش س ...

مرسی عزیزم خدا پدرتو برات نگهداره سایش مستدام گلم🙏

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم