2777
2789

من کلاس عکاسی رفتم

گفتم برم دستیار عکاس بشم زودتر یاد بگیرم

بعد عکاس یه دخترِ تو شهر ما هم معروفه.....عکاسه عروسیه

مثلا من الان دستیارشم

با عروس دوماد میریم لوکیشن عکاسی

بعد من باید دامن عروس رو همش مرتب کنم که موقع عکس گرفتن درست باشه

خجالت میکشم همش خم میشم جلوی پاهاشون

فیلم بردار هم یه پسره

جلو اون بیشتر خجالت میکشم🤦‍♀️

انگار نوکرشونم 

عکاسه گفت هرکاری خاک خوری داره

منم ۳۵ سالمه مجردم

دوربین عکاسیم دارم ولی فعلا نگفتم دارم

چون باید سه ماه رایگان براش کارکنم تا عوضش یادم بده...سه ماه هر روز نمیرم فقط وقتی پروژه داره در ماه چهار پنج بار

نظرتون چیه..شما اصلا همچین کاری میکنید

خجالت نمیکشید

لطفا خودتون رو جای من  بزارید بعد نظرتون رو بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای عکاسی عروسیم دختر عکاسم لباسمو درست میکرد که خودش هم عکاس بود چه عب داره  چون منکه عیب لباسمو نمیدونستم 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

حالا واقعا درکنارش،چیزی که به دردت بخوره داری یاد میگیری یا وقت تلف میشه فقط ....اگه داری آموزش کاربردی میبینی عیب نداره اینم سختیاشه همه کارا همینن 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

یادمه تورو ، گفته بودی از ابنکه بهت گفته کیفمو بیار ناراحت شدی.

این طرز فکرت درمورد کار اشتباهه، به هرحال شغلت ایجاب ( امیدوارم درست نوشته باشم) میکنه اینکارارو انجام بدی. 

یه صدم درصد هم خجالت نمیکشم جزعی از کارتون هست عزیزم حتی حرفه ای هم باشی پیش میاد این کارای جزعی ب هدفت فکر کن 

و روی یادگیریت تمرکز کن موفق باشی 

اونقدر باوقار باش که آرزو باشی😉

اینکه هر کار خاک خوری داره درسته 

من خودم تو زمینه مدلینگ کار میکنم 

ببین گیرم شما عکاس بشی 

طرف بیاد پیشت برا عکس عروسیش 

وقتی ندونی چطور باید دامنشو درست کنی که تو عکس قشنگ بیوفته عکست قشنگ در نمیاد