2777
2789
عنوان

کیا خواب قشنگ میبینن؟ 😍😢

186 بازدید | 23 پست

منِ بدبخت ماهی یه بار خواب ببینم اونم انقدر بی ربط و چرت و پرته وقتی از خواب بیدار می شم انقدر خسته ام انگار تریلی از روم رد شده

اومدم بگم خوش به حالتون😶

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی فکر آروم و آزاد باشه  خوابای قشنگ میبینی

والا فکرم مشغول نیست

ولی باز هیچی به هیچی

حسرت به دل موندم یه خواب قشنگ ببینم😂

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

خواب هم میبینم ولی بعضی وقتا خواب هایی میبینم که از رویا پردازی های خودم قشنگترن، بعدم نمیدونم چرا اینقدر تو خواب احساس واقعیت میکنم، احساس میکنم با تمام وجودم دارم اون خواب رو زندگی میکنم، بعضیاشون خیلییی شیرینن🥲

من خیلی وقتا خواب مامانمو می‌بینم میگم کاش واقعیت بود ای وای مادرم روحت شاد

عزیز دلم

خدا رحمتشون کنه

روحشون به جنت شاد بشه

براشون فاتحه میفرستم

من از خواب دیدن بدم میاد کلی انرژی ازم گرفته میشه

ولی چند بار خواب های فوق بی ربط دیدم که فرداش اصلا یادم نبود 

چندبار هم خواب دیدم یکی داره دنبالم میدوه و من هرچی زور میزنم خستم و نمیتونم بدوام 

چند بارم خواب دیدم چند نفر افتادن دنبالم و دارم از دستشون فرار میکنم یکی نیست بگه بیشرفا اول بگید چه خبره و موضوع چیه تا منم بدونم بعد بیفتید دنبالم 😠😠

چند بارم خوابای مثبت هیجده دیدم 😂

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
والا فکرم مشغول نیست ولی باز هیچی به هیچی حسرت به دل موندم یه خواب قشنگ ببینم😂

هرچی زیاد دنبالش باشی ازت دور میشه 

رهاش کن 

به فکرش نباش

روحتو آزاد کن 

امیدوارم امشب خواب رنگی رنگی ببینی دوست عزیز♥️🌸

من از خواب دیدن بدم میاد کلی انرژی ازم گرفته میشه ولی چند بار خواب های فوق بی ربط دیدم که فرداش اصل ...

من یبار خواب دیدم تو کوچه یکیو دارم کتک میزنم😐😂

وقتی بیدارشدم خیلی شاد بودم 

خوبیش این بود طرف مقاومت نمیکرد