2777
2789
عنوان

با یه سوال ساده من جنگ شد

351 بازدید | 16 پست

امروز شوهرم اومد خونه .من با خوشی باز کردم درو 

رفت حموم اومد .دخترم رفت اینیستا شوهرم .ویس شو با برادرزاده ش زد .شوهرم با انرژی حرف زده بود و شاد و شنگول 

من رفتم تو فکر 

سر سفره هم سرسنگین بود .هی پرسید چی شده چی شده 

گفتم چرا با همه با انرژی هستی به من میرسه خسته ای 

اینو گفتم .شوهرم گفت عبوسی و ناراحتی همیشه آدم هم خسته میشه با دیدن قیافت و مغزت کوچکه .منم گفتم مغز تو بزرگه ؟گفت آره .در صورتی که من اصلا قبل ویس شنیدن ناراحت نبودم

من اومدم سفره رو جمع کردم .شوهرم اومد بغلم کرد که من دوست دارم تو رو همیشه شاد ببینم ...

اصلا هم قبول نکرد که خودش پیش ما همیشه خسته هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت میره سرکار

کار کردن ادمو پاره میکنه

و وقتی ی ادم پیش ی نفر خود واقعیشه ینی مث هاپو ب طرف اعتماد داره و صمیمیه باهاش

یکم درک‌کنید همو،همش دنبال بهونه واسه بحث و دعوا نباشید

ادما دوروز زندن این دوروزو ب کام خودتون زهرمار نکنید

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
شوهرت میره سرکار کار کردن ادمو پاره میکنه و وقتی ی ادم پیش ی نفر خود واقعیشه ینی مث هاپو ب طرف اعت ...

چه صبح چه ظهر چه شب .منو که می بینم درد کمر و بدن و خستگی یادش میاد 

ولی همون لحظه اقوامش بیان شاداب میشه یهو با انرژی میشه

بهتر بود مستقیم ازش ایراد نمیگرفتی معمولا تو اینجور مواقع به جای اینکه اشتباهشونو قبول کنن شروع به مغلطه میکنن   

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
بهتر بود مستقیم ازش ایراد نمیگرفتی معمولا تو اینجور مواقع به جای اینکه اشتباهشونو قبول کنن شروع به م ...

چطور می‌ گفتم پس 

دخترم هم فهمیده میگه بهش منو ببر فلان جا نگو خسته م کمرم درد می کنه و اینا 

چطور می‌ گفتم پس  دخترم هم فهمیده میگه بهش منو ببر فلان جا نگو خسته م کمرم درد می کنه و اینا&n ...

اینکه یهو بری تو فاز قهر خب اشتباهه بعد حموم صبر میکردی  شاید خودش اوکی میشد  شامو میخوردین  اونموقع که ی تایمی میزارین برای صحبت کردن دلخوریتو بهش میگفتی انتظاراتی که ازش داری رو میگفتی

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage