2777
2789
عنوان

ای بابا این پزشک ما چرا رفته طب سنتی خونده آخههه؟😤🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 62 پست
اینکه هر کاری آدم خودشو می‌طلبه که درسته گلم ولی چطور ندیدین سرطان و ام اس با طب نوین درمان بشن ؟ بع ...

طب اسلامی عزیزم. زیاد عجیب نیست. خیلی دیدم. بیماری پوستی پسوریزایس یا صدفی ، براحتی درمان کردن . خودم تو نزدیکانم دیدم.‌گم‌کاری تیرویید، بیماری منیر . اینارو با  چشم خودم دیدم.

[QUOTE=313104301]اینکه هر کاری آدم خودشو می‌طلبه که درسته گلم ولی چطور ندیدین سرطان و ام اس با طب نوین درمان بشن ؟دوتا عمه هام سرطان داشتن فوت کردن. دایی و خالم ام اس داشتن یکیش فوت شد و یکی دیگش لاعر و فلج کامل شده. همسایهدهامون هر کدوم سرطان داشتن فوت شدن. فقط ی خانوم سینه داشت خوب شد الهای شکر و ی خانم همسایه داشتم اونم با توسل  خوب شد و خود دکترش گفت معجزه شده.البته سرطان سینه خوش درمانم هست تا حدودی. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم آخه من خودم تجربه کردم خیلی وقته. داروهای طب سنتی اکثرا نه تنها برام اثر نداشتن بلکه بدتر کردن ...

ولی من برعکس هرچیزی که طب مدرن با یک مشت دارو خوبم نکرد بدتر به بدنم ضربه زد رو با طب سنتی درست حسابی و اصولی درمان کردم. بستگی داره کجا پیش کی بری. از معده درد و بارداری و افسردگی و آلرژی بگیر ررر تا صدتا چیز دیگه...