2777
2789
عنوان

ای بابا این پزشک ما چرا رفته طب سنتی خونده آخههه؟😤🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 62 پست
سلام عزیزم خوبی  شبت بخیر گلم. من بخاطر مدارس  یچه ها زود میخوابم  شرمنده دیگه جوابتو ...

سلام عزیز دلم .ممنون عزیزم شما چطورین ؟ شب شما هم بخیر ❤️

کار خوبی میکنی گلم منم که دیروقت و بی موقع میام سایت 😅🤦‍♀️

دشمنت شرمنده عزیزم .ای جان خدا حفظشون کنه😍

دارم پرس و جو میکنم هنوز عزیزم😑😂🤦‍♀️

چشم گلم شما هم مواظب خودت و بچه های گلتون باش و از طرف من ببوسشون😍😘

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من نميدونم چرا اصلا به طب سنتي اعتقاد ندارمم، طرف اينهمه زحمت كشيده دكتر شه بعد ميان ميگن نه فلان قرصو نخور فلان امپولو نزن بيا اين گياهو دم كن بخور قشنگ زير سوال ميبرن علم پزشكي رو😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نميدونم چرا اصلا به طب سنتي اعتقاد ندارمم، طرف اينهمه زحمت كشيده دكتر شه بعد ميان ميگن نه فلان قر ...

دقیقا .فاجعه تر اینه که عده ای از جامعه ی پزشکی رفتن مثلا تخصص طب سنتی گرفتن

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

دقیقا .فاجعه تر اینه که عده ای از جامعه ی پزشکی رفتن مثلا تخصص طب سنتی گرفتن

چون هم پول توشه هم مردم زود باورو ميتونن قشنگ گول بزنن آي بيا حجاما آي بيا طب سوزني بيا زالو و توش معجزس. و...

چون هم پول توشه هم مردم زود باورو ميتونن قشنگ گول بزنن آي بيا حجاما آي بيا طب سوزني بيا زالو و توش م ...

واقعا 🤦‍♀️😅

ای جان مهربون من که ناراحت نشدم 😅❤️ به طور کلی خواستم بگم که شرایط کسی که توی نامزدی جدا میشه خیلی ...

فدات عزیزم همچنین🥰🤩😁❤❤🌷

بعله حرفتونو قبول دارم......

🙃🙂💙💚

ان شاءالله خودتونو دختر گلتون همیشه شاد و سلامت باشین

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
فدات عزیزم همچنین🥰🤩😁❤❤🌷 بعله حرفتونو قبول دارم...... 🙃🙂💙💚 ان شاءالله خودتونو دختر گلتون ه ...

💙🌷☘️🌺💞

ممنون گلم .همچنین مهربون 💞😘❤️

مرسی گلم لطف دارین 😍 خوبیم خداروشکر. شما چطورین؟ اتفاقا اسم کاربریتون خیلی برام آشناست 🤔 پربازدید ...

پرباردید نبودم ولی توی همه ی تاپیک هات تقریبا بودم

شرمنده پس خودتون مهر ماهی بودین من خوب یادم نیست فقط یادمه یکیتون مهر ماهی بودین

الهی برای هم بمونین و سلامت باشین خیلی خوشحالم میبینم قوی تر از افکارت شدی و یه مامان عالی برای دخترت 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
پرباردید نبودم ولی توی همه ی تاپیک هات تقریبا بودم شرمنده پس خودتون مهر ماهی بودین من خوب یادم نیست ...

عه ببخشید عزیزم نام کاربری ها درست یادم نمی مونه 🤦‍♀️😅❤️

ممنون گلم دشمنتون شرمنده 😍

مرسی مهربون شما هم همیشه شاد و سلامت و خوشبخت باشید ❤️

عزیزین🌷🥰

چه جالب و عجیب. اخه ام اس و سرطان و بیماری های خاص فقط با تخصص پزشکی و داروهای شیمیایی درمان میشن

نه عزیزم. تا حالا ندیدم ام اس و سرطان با داروهای شیمیایی درمان بشه. شما چطور دیدید؟ ما هم دیدیم با گیاهی چطور این دو تا دو درمان کردن. احتمالا پزشکت مال این کار نییت .‌هر کاری ادم خودشو میطلبه.

سلام عزیزم خوبی مهرابان جان ؟ دختر گلت خوبه؟ بله متاسفانه همه رفتن سمت دارو درمان سنتی ولی منم نظرم ...

عطاری کجا میتونه درمان کنه. عطاری مثل داروسازه. طب سنتی حاذق شاید سه چهار تا بیشتر تو کشور نباشه. بفیش تخصص ندارن اصلا.

مهرآبان جان این تاپیک از سمت شما بعید بود. همین موردی که گفتی راحت با طب سنتی درمان میشه. بدنتو با ش ...

چد وقت پیش اعلام شد ایران تنها کشوری هست که انتی ببوتیک دیگه رو بیشتر افراد تاثیر نداره. بسکه با دارو های شیمیایی بدنشونو صعیف کردن.

مهرآبان جان این تاپیک از سمت شما بعید بود. همین موردی که گفتی راحت با طب سنتی درمان میشه. بدنتو با ش ...

عزیزم آخه من خودم تجربه کردم خیلی وقته. داروهای طب سنتی اکثرا نه تنها برام اثر نداشتن بلکه بدتر کردن حال منو .حالا شاید روی یه عده تاثیر بذاره روی یه عده نه .نمیشه مطلق گفت خوبه یا بده 

نه عزیزم. تا حالا ندیدم ام اس و سرطان با داروهای شیمیایی درمان بشه. شما چطور دیدید؟ ما هم دیدیم با گ ...

اینکه هر کاری آدم خودشو می‌طلبه که درسته گلم ولی چطور ندیدین سرطان و ام اس با طب نوین درمان بشن ؟ بعد چطور سرطان رو با طب سنتی درمان کردن ؟😵😵‍💫