2777
2789
عنوان

ای بابا این پزشک ما چرا رفته طب سنتی خونده آخههه؟😤🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 62 پست
سلام عزیز  حیف شد یه سوالی داشتم سایت درست شد بهت پیام میدم تو تاپیک نمیتونم بپرسم

سلام عزیزم 

باشه گلم.

به امید درست شدن سایت🤕🤦‍♀️😮‍💨

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

سلام گلم .خیلی لطف دارین مهربون ❤️🌺 بله آدم هرچی درباره ی آدم های سمی حرف بزنه‌ ناخودآگاه فکرش مشغ ...

بعله عزیزم متوجه شدم خیلیا به تایپکای شما به چشم یه داستان هیجان انگیز نگاه میکردن و حالا که شما اون هیجان رو حذف کردید دیگه شمارو دنبال نمیکنن... من یه تجربه تقریبا مشابه باشما دارم نامزدی که نزدیک به ۶سال ادامه داشت رو دوماه پیش تموم کردم 

و چون سنم کم نیست و یه مقدار کمی عاقل شدم دقیقا از روز بهم خوردن همه چی یه کلمه راجع بهش صحبت نکردم شاید باور نکنید ولی قطره ای اشک نریختم  و خودمو قانع کردم که هر آدمی منحصر به فرده و من طبیعیه گاهی هوایی بشم و بگم شاید مثلش پیدا نشه ولی باید سریع خودمو شاد کنم چون من لایق شادی هستم چرا باید برای افراد بی لیاقت روح و جسممو داغون کنم؟؟خودم به فکر خودم نباشم کی به روح مریض و پرمشغله من اهمیت میده؟؟؟

از وقتی تصمیم گرفتم حتی از خانوادمم توقع چیزی رو نداشته باشم و سعی و تلاش و اولویتم رو خودم قرار بدم و دیگه از بی پولی و بدبختی و ناراحتی صحبت نکنم و شاکر باشم و تایپک نزنم راجع به مشکات هم برکت به زندگیم سرریز شده هم خانوادم تبعیضاشون کمتر شده هم خودم روحیه بهتری دارم چون اول تا آخر فقط خودمونیم که پشت خودمون میمونیم تو همه شرایط ...به کائنات هر انرژی منتقل کنید همون انرژی به شما برمیگرده این رو به عینه به چشم دیدم 

در موزد دوم هم دقیقا یه دکتر قدیمی که پیشش میرفتم تو کتابخونه مطبش اول قران بود و چندین کتاب دینی معروف از بزرگان دین دقیقا از وقتی سرطان  خون گرفت رفت آلمان برای درمان بعد ۵سال رفتم مطبش  سر یه مساله ای که اصلا به دین مرتبط نبود به امام رضا توهین کرد و اثری از اون ایه های دینی روی دیوار مطب و قران و اون کتابهای مذهبی نبود 

عزیز دلم ادما عین آب خوردن رنگ عوض میکنن این ما هستیم که نباید حال خوبمون رو بهشون گره بزنیم 

💚💙❤🌷🌹🌹🙃🙂

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گلم .خوبین ؟ ممنون ما هم خوبیم خداروشکر  جواب پیام خصوصی رو دادم دیدین ؟🥲😅 باورت میشه ...

سلام عزیزم خوشحالم که خوبید انشاالله دیگه درگیر بیماری نشی . آره عزیزم حرص و پول و طمع دیگه حتی به دکترا هم رحم نمیکنه😂 ویزیت میگیرن الکی دارو میدن و... پیام خصوصیو تازه برام اومد رو صفحه سایت فکر کنم تازه درست شد

این کاربری متعلق به دونفر است .

بعله عزیزم متوجه شدم خیلیا به تایپکای شما به چشم یه داستان هیجان انگیز نگاه میکردن و حالا که شما اون ...

بله عزیزم متاسفانه همینطوره 💔 ولی من برای آرامش خودم تصمیم گرفتم دراون موردها یا موارد خاص دیگه، چیزی نگم توی سایت ....

عزیزم متاسفم برای تجربه ای که داشتین و خوشحالم که زود تونستید خودتون رو پیدا کنید و به زندگی برگردید 

ولی خب شرایط و روحیات آدم ها خیلی باهم متفاوت هست .مثلا کسی که بعد زایمان جدا میشه یا بچه داره با کسی که تو نامزدی جدا میشه خیلی باهم تفاوت دارند از نظر آسیب روحی که بهشون وارد میشه و طبیعیه که مورد اول هرچند هم که سن و عقلش زیاد باشه ولی روح و روانش خیلی بیشتر آسیب میخوره و بیشتر دنبال مرحم هست 💔غصه های خود آدم به کنار دغدغه ی بچه ها و تربیتشون و نگرانی ها برای آینده شون و خوب بزرگ کردنشون و...هم به کنار .مخصوصا اگه آدم بعد طلاق بخواد با بچه ش تنها و مستقل زندگی کنه دیگه .

و نکته ی دیگه که بدتر از همه هست اینه که کسی که ازش ضربه خوردی و جدا شدی رو همیشه باید باهاش در تعامل باشی به خاطر مسائل بچه و... 

ایناست که باعث میشه آدم ها گاهی اشتباه کنن که اشتباه درد دل مجازی که من انجام میدادم تازه کوچکترین اشتباهی هست که تو این شرایط روحی یه خانم میتونه انجام بده 

ولی به طور کلی اون صحبت تون رو خودم تجربه کردم دقیقا که بعد از اینکه دیگه درددل نکردم هم حال روحیم بهتره هم اوضاع زندگیم کلا 🥰 بله دقیقا همینطوره به بیان دیگه که شاعر میگه شکر نعمت نعمتت افزون کند، کفر نعمت از کفت بیرون کند🙂

بله دقیقا همینطوره که هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست .البته پزشک ما هنوز ایمان و اخلاقش رو داره ولی شاید سهوا متوجه نیست که داره اشتباه میکنه 🤦‍♀️ در کل خدا به هممون کمک کنه تا عاقبتمون بخیر باشه ان شاالله 🙏🌺❤️💞

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

سلام عزیزم خوشحالم که خوبید انشاالله دیگه درگیر بیماری نشی . آره عزیزم حرص و پول و طمع دیگه حتی به د ...

سلام گلم خوبید ؟ ممنون عزیزم شما هم ان شاالله همیشه سالم و شاد باشید 😍❤️

حیف این پزشک بود واقعا .شاید خودش نمی دونه که طب سنتی تخصص خوبی نیست یا حداقل تشخیص ها و داروهاش به همه جواب نمیده .آخه فکر کن مثلا شرکت دمنوش نیوشا از آدم بی سواد و کم سن بگیر تا سن بالا رو جذب نیرو میکنن و بهشون طب سنتی یاد میدن اینا هم به عنوان مشاور طب سنتی مشغول میشن به مداوا و تشخیص مردم و در آخر دمنوش های شرکت رو به افراد غالب میکنن 😑🤦‍♀️بعد یه پزشک سطحش اینه که بره طب سنتی یاد بگیره و اون هم بر طبق طب سنتی تشخیص بده برای مردم ؟ 😑

آره سه روزه سایت خراب بود تازه درست شده 

نه عزیزم من خودم اومدم سر زدم تاپیکت

عه مرسی دوست با محبت و وفادار من 🥰💞

این تخصص حدید اومده از شانس اینم زفته همونو گرفته😂😂😂😂

نه ۷ سال بیشتره که اومد رو بورس ولی به نظرم پزشکا نباید خودشون رو قاطی این ماجرا میکردن 😑😂

@ژالبن‍ 

آقا چرا هرتاپیکی جواب منو میدی میترکه و من نمی تونم بخونم ؟😑😂

تاپیک خودت رو خودتون ترکوندین؟

من چرا هر وقت نی نی سایت تو رو سرچ میکنم ناخوداگاه 

خوبی دخترت چطوره ؟ تولدش مبارک باشه نمیدونم چندمه ولی ۴ سالگیش خیلی شیرین باشه براس

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
بله عزیزم متاسفانه همینطوره 💔 ولی من برای آرامش خودم تصمیم گرفتم دراون موردها یا موارد خاص دیگه، چی ...

بعله درست میفرمایید شرایط متفاوته 🥺🥺

شما آدم قوی هستین و بسیار مادر دلسوز و عاقلی هستین

ولی خدا شاهده قصد من از حرفام خودستایی خدایی نکزده یا اینکه بگم  وای منوچقدر خوبم شماهم مثل من باش نبود فقط خواستم بگم تقریبا  هم دردیم و در تشویق شما تو کم شدن نگرانیتون سر سوزنی کمک کرده باشم وگرنه 

همیشه بزای شما و دختر زیباتون ارزوهای خوب دارم 🙃🙂🌷💚💙💙💚

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
سلام گلم خوبید ؟ ممنون عزیزم شما هم ان شاالله همیشه سالم و شاد باشید 😍❤️ حیف این پزشک بود واقعا .ش ...

سلام عزیزم خوبی  شبت بخیر گلم. من بخاطر مدارس  یچه ها زود میخوابم  شرمنده دیگه جوابتو ندادم  .باور کن تازه فارغ از کارها و فرمایشات بچه ها شدم اومدم سایت و تاپیکت.  آره  عزیزم حیف این دکتر که رشتش و سوادشو  بهدر داد شما هم سعی کن ی دکتر خوب دیگه گیر بیاری . مواظب خودت باش عزیزم دختر نازنینت رو ببوس از طرفم ❤😘😘😘 

این کاربری متعلق به دونفر است .

من چرا هر وقت نی نی سایت تو رو سرچ میکنم ناخوداگاه  خوبی دخترت چطوره ؟ تولدش مبارک باشه نمیدون ...

مرسی گلم لطف دارین 😍 خوبیم خداروشکر. شما چطورین؟ اتفاقا اسم کاربریتون خیلی برام آشناست 🤔 پربازدید نبودین قبلا ؟ 

عزیزم هنوز یک ماه مونده ولی خیلی ممنونم .ان شاالله ❤️

بعله درست میفرمایید شرایط متفاوته 🥺🥺  شما آدم قوی هستین و بسیار مادر دلسوز و عاقلی هستین ول ...

ای جان مهربون من که ناراحت نشدم 😅❤️ به طور کلی خواستم بگم که شرایط کسی که توی نامزدی جدا میشه خیلی متفاوته با کسی که بچه داره و جدا میشه .مخصوصا اگه بچه کوچیک باشه 🥺💔 ولی خب خیلیا هم در شرایط شما هستن و تو نامزدی جدا میشن و نمی تونن به راحتی با شرایط کنار بیان ولی شما خداروشکر قوی و بالغ هستید 🤩

ممنون گلم خیلی لطف دارین امیدوارم همینطور باشه و واقعا مادر قوی و عاقلی باشم 😍💞

مرسی مهربون منم برای شما بهترین ها رو از خدا می خوام 🙏💙🌺🌷☘️