2777
2789

دو هفته بیشتره درگیر مریضی و سرما خوردگی شدم .یه پزشک داریم تو شهرمون که جزو بهترین پزشک ها بود و بیش از ۱۵ ساله میریم پیش ایشون فقط . مگر اینکه این آقای دکتر نباشه که بریم پیش کسی دیگه .بعد حالا آقای دکتر تقریبا ۴ سالی هست تخصص طب سنتی هم گرفته و تو مطبش بادکش و حجامت و ...هم انجام میده 😐 حالا کاری به این موضوع ندارم ولی آخه چرا برای هر درد و مرضی داروی گیاهی و طب سنتی میدهههه؟😤🤧 

حالا این داروها شاید به یه عده بسازه ولی بارها غیر مستقیم و مستقیم بهش گفتم آقای دکتر اینا به من و معده و روده م نمیسازه باز مینویسه😵‍💫

تازه پولش هم آزاد حساب میشه قرص ها و داروهای گیاهی و بیمه ای نیست و بسیار هم گرونه .یعنی من هربار برای یه ویروس ساده هم نزدیک ۱ میلیون پول داروی گیاهی میدم دریغ از تاثیر ....🤦‍♀️

چند وقت قبل برای تپش قلب یه داروی گیاهی داد که کلا گوارشم رو به هم ریخت با اینکه میدونست معده و اینام مشکل پیدا کرده. بعد رفتم بروشور دارو رو خوندم نوشته بود برای کسانی که مشکلات معده و گوارشی دارند اکیدا ممنوعه مصرفش 🤧 خب آخه لامصب من ۳۰۰ تومن پول همین یه قلم رو دادم الان باید بندازم دور 😐

این پزشکی که هم تشخیص هاش هم داروهاش همیشه بی نظیر بود از وقتی رفته طب سنتی هم تشخیص هاش خراب شده هم داروهایی که میده 😰😑

فقط ایشون نیستا دوتا پزشک دیگه تو فامیل هستن اونا هم دقیقا همینطور شدن و یه پزشک دیگه هم می‌شناختیم اونم همینطور ....

حالا باید کلی پرس و جو کنم بعد ۱۵ سال تقریبا یه پزشک دیگه پیدا کنم . حیف واقعا .چون ایشون هم تقریبا همه ی دردها و کلا سیستم بدنم رو کامل می‌شناخت بعد این همه سال 😅 و هم تشخیص هاش قبلا عالی بود 🥺🤒🤕

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

فک کنم بدترین تخصص همینه 

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.
فک کنم بدترین تخصص همینه 

نمیدونم چرا چند سالی هست هرچی پزشک می‌شناختیم رفتن این تخصص رو گرفتن. بابا خب هرکسی را بهر کاری ساختن 🤒🤕🤦‍♀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پزشکت رو عوض کن 

چون این دکتر خودش داروهای رو هم میده به خاطر جیبش هم که شده تا جایی که بتونه میکنه تو پاچه ملت!

حسین روازاده هم طب سنتی بود اما یک ماه پیش پروانه اش برای همیشه باطل شد.

خدا رو شکر تازگی  ها دارن با خرافات و شبه علم مبارزه میکنن

من تا حدی طب سنتی رو قبول داشتم . اماطب سنتی فقط میتونه ی طب مکمل باشه نه که جایگزین طب مدرن 

پزشکت رو عوض کن  چون این دکتر خودش داروهای رو هم میده به خاطر جیبش هم که شده تا جایی که بتونه ...

واقعا پیدا کردن پزشک خوب مشکله برام . ایشون رو ما خیلی قبول داشتیم نمی دونم چرا از وقتی طب سنتی خونده علم پزشکی قبلی خودش یادش رفته 😑🤦‍♀️

بابا من تو آزمایشم نوشته التهاب توی بدنمه یه آنتی بیوتیک بده یا حداقل آزمایش های بیشتر بده ریشه ی التهاب پیدا بشه. حتی من بهش گفتم آزمایش میکروب معده بدین شاید التهاب مربوط به معده م باشه. همینطور برداشته دوباره چندتا داروی گیاهی داده 😑🤕

ميگه بزار دارو گياهي بدم بدون عوارضه 😐 خوب دكتر و عرض كن تا آسيب نزده بهت

اتفاقا خیلی از این داروهای گیاهی هم پر از عوارضه. اکثرا هم نوشته تو دوران بارداری و شیردهی مصرف نشود 🤦‍♀️ باید کلی پرس و جو کنم بعد از سال ها تا دوباره یه دکتر خوب پیدا کنم 

واقعا پیدا کردن پزشک خوب مشکله برام . ایشون رو ما خیلی قبول داشتیم نمی دونم چرا از وقتی طب سنتی خوند ...

عجب...

شما فکر کنم خواهرت پزشکه مهربان جان درسته؟ 

نمیتونه بهت کمک کنه تو پیدا کردن دکتر خوب؟

البته دکتر شما تو این زمینه ناکارامد هست ولی دکتر سنتی خواهرم تقریبا بیماری ام اس شو درمان کرده

چه جالب و عجیب. اخه ام اس و سرطان و بیماری های خاص فقط با تخصص پزشکی و داروهای شیمیایی درمان میشن

عجب... شما فکر کنم خواهرت پزشکه مهربان جان درسته؟  نمیتونه بهت کمک کنه تو پیدا کردن دکتر خوب؟

نه عزیزم خواهرم نیست ولی چندتا از فامیل های درجه ی یکمون هستن که از ما دور هستن 

چه جالب و عجیب. اخه ام اس و سرطان و بیماری های خاص فقط با تخصص پزشکی و داروهای شیمیایی درمان میشن

آره خب طب سنتی برا سرطان نمیتونه کاری کنه ولی ام اس مربوط به به سردی وگرمیه با طب سنتی بهتر نتیجه میگیری

آره خب طب سنتی برا سرطان نمیتونه کاری کنه ولی ام اس مربوط به به سردی وگرمیه با طب سنتی بهتر نتیجه می ...

بله درسته از این منظر بهش نگاه نکرده بودم . ولی قبول دارید داروهای گیاهی به هرکسی نمیسازه ؟ما دوتا پزشک طب سنتی دیگه هم رفته بودیم قبلا داروهاشون برام بی تاثیر بود

@لیا3‍ 

سلام عزیزم خوبی ؟ ببین آزمایش هام رو هم نشون دادم فایده نداشت 

اینجا دلیلشو گفتم چرا خوب نمیشم چه سرماخوردگی چه معده و...🤕🤒🤦‍♀️

@لیا3‍ 

یه تگ درست درمون هم نمیشه انجام داد تو این سایت 🤕🤧