2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مجبوری مگه؟؟؟ خیلی راحت بگو ما به هم نمیخوریم و تمام 

خودتم نمیتونی بگی به مادرت بگو زنگ بزنه بگه جوابمون منفیه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

هنگیدم میخوای ازدواج کنی یا تموم کنی😐

چند ماهی هست با کسی هستم که همه حوره داره به سمت ازدواج پیش میره

همبشه سعی میکردم با ظاهرش کنار بیام

ولی الان هنوز کامل برام حل نشده قضیه

خیلی بهم علاقه مند شده

نمیدونم چه طور تموم کنم☹️☹️

مجبوری مگه؟؟؟ خیلی راحت بگو ما به هم نمیخوریم و تمام  خودتم نمیتونی بگی به مادرت بگو زنگ بزنه ...

میگه دلیلت چیه که میگی به هم نمیخوریم

نمیدونم چه حوابی بدم

میگه دلیلت چیه که میگی به هم نمیخوریم نمیدونم چه حوابی بدم

بگو مناسب هم نیستیم به درد ازدواج نمیخوریم 

اصلا قصد ازدواج ندارم 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

چقد منی، منم مجردی یمدت با کسی بودم ک ظاهرشو اصلا دوس نداشتم تا زمانی ک نمیدیدمش خوب بود هر وق میدیدم میرفتم تو لک، اما قضیه داشت خیلی جدی میشد و اونم بشدت بهم وابسته شده بود چون دوسش نداشتم هیچوقت ابراز علاقه نمیکردم، یروز زدم بسیم آخرو گوشیمو خاموش کردم از طریق یکی از آشناها پیگیرم شد و منم گفتم بگو همه چی تمومه و دوسش ندارم، اونم گف باشه اما وقتی فهمید نامزد کردم اومد در خونمونو کلی گریه کرد☹️ شوهرم خیلی خوش تیپ و خوشگله چن سال بعد آه اون پسر گرفتو شوهرم بم خیانت کرد 😪 ایکاش ظاهر اینقد واسم مهم نبود واقعا

چقد منی، منم مجردی یمدت با کسی بودم ک ظاهرشو اصلا دوس نداشتم تا زمانی ک نمیدیدمش خوب بود هر وق میدید ...

ای وای

منم خیلی از خودم عصبانیم

بعضی وقتا  فک میکنم بهش اوکی بدم

2824
2823
2791
2779
2792