2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا نشه بخوای میشه 😍

تکنیک رنگ امیزی رو بلد نیستم. سایه زدن و اینا 

وقتی نقاشی میکشم نمیتونم رنگ کنم مث خود طرح برگه هارو پاره میکنم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
تکنیک رنگ امیزی رو بلد نیستم. سایه زدن و اینا  وقتی نقاشی میکشم نمیتونم رنگ کنم مث خود طرح برگ ...

خب عزیزم تمرین کنی یاد میگیری. کلاس برو 😍 انقد حس قشنگی داره نقاشی کشیدن 

نقاشی منو ببین 🥺 وقتی میکشم عشق میکنم 🥺🥺😍

خب عزیزم تمرین کنی یاد میگیری. کلاس برو 😍 انقد حس قشنگی داره نقاشی کشیدن  نقاشی منو ببین 🥺 و ...

چقد زیبا 🥺 

این نقاشی ها ک هرگز نمیتونم. من همون مداد رنگی هم بتونم گل کاشتم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
چقد زیبا 🥺  این نقاشی ها ک هرگز نمیتونم. من همون مداد رنگی هم بتونم گل کاشتم

مداد رنگی ک خیلی سخت تره 😁😁 چون خیلی رنگارو باید قاطی کنی اگه حرفه ای بخوای یاد بگیری. لامصب انقدم طول می‌کشه کشیدنش حوصله سر بره. ولی سیاه قلم عشقههههه. 

در این حد مداد رنگی راحته اون حرفه ایا مدادرنگیای گروووون میخاد. 

اینو هنرجوی 8 ساله م کشیده 😁😁😍🥺

مداد رنگی ک خیلی سخت تره 😁😁 چون خیلی رنگارو باید قاطی کنی اگه حرفه ای بخوای یاد بگیری. لامصب انقدم ...

وایییی. احسنت ب استادش 

برم خودمو تو افق محو کنم 😂😂 

من ی نقاشی اینطوری بکشم کل فامیلو شیرینی میدم 

برا سیاه قلم چه نوع مدادی میخاد

وایییی. احسنت ب استادش  برم خودمو تو افق محو کنم 😂😂  من ی نقاشی اینطوری بکشم کل فامیلو ...

لنتی 😂😂 خو آخه تمرین نمیکنی فقط با تمرینه و آموزش. 

کنته و مداد لوموگراف و پاککن برقی و... ی سری وسایل داره با اونا میکشیم 

لنتی 😂😂 خو آخه تمرین نمیکنی فقط با تمرینه و آموزش.  کنته و مداد لوموگراف و پاککن برقی و... ی ...

الان رفتم سرچ کردم ببینم لوموگراف چیه دیدم دارم 😐 

ممنون عزیزمم. سعیم میکنم بکشم. بفرستم رشدمو ببینید 

الان رفتم سرچ کردم ببینم لوموگراف چیه دیدم دارم 😐  ممنون عزیزمم. سعیم میکنم بکشم. بفرستم رشدم ...

عزیزممم 

اره ان شاءالله 😍 هرموقع دوس داشتی بفرست برات بگم اشکالاتو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز