سلام
وقتتون به خیر
من سال گذشته به زگیل کف پا دچار شدم .
روش های زیادی امتحان کردم ( هم چندتا دکتر پوست رفتم ، هم سرکه گذاشتم ، هم حتی با نور متمرکز زیر ذره بین سعی کردم بسوزونمشون و درمانشون کنم ) ولی فایده نداشتن .
نهایتا دخترخاله ام که طب سنتی کار میکنه و از مریضیم خبر داشت ( قبلا گفته بود حنا و سرکه مخلوط کن و بذار روشون ، ولی زگیل های من با این روش خوب نشدن ) بهم یه شیشه کوچیک داد که روش نوشته بود « محلول درمان میخچه و زگیل » گفت اینو برات سفارش دادم و امتحان کن شاید خوب باشه .
در کمال ناامیدی هر روز پام رو ده دقیقه توی آب نمک میذاشتم تا خیس بخوره و بعد پوست اطراف زگیل رو با وازلین چرب می کردم یه تیکه پنبه رو به این محلول آغشته می کردم و روی خود زگیل میذاشتم و روش چسب میزدم تا نیم ساعت یه ساعت بمونه . بعد پام رو میشستم .
بعد یکی دو روز پوست قسمتی که زگیل بود شروع کرد به مردن و میشد با ناخن چین چیدش ولی هیچ درد یا سوزشی نداشت .
نمی دونم چقدر طول کشید فکر کنم نهایتا دو هفته تا جای زگیل گودال شد و دیگه خبری از اون نقطه های سیاه چندش داخلش نبود .
( با خودم عهد کرده بودم اگر خدا کمکم کرد و روش درمانش رو پیدا کردم بیام اینجا و با بقیه به اشتراک بذارم چون می دونم چقدر ناراحت کننده و استرس آوره )
آدرس کانال ایتا و شماره تماس اون جایی که دخترخاله ام « محلول درمان میخچه و زگیل » رو سفارش داده بود ازش گرفتم و باهاتون به اشتراک میذارم ، از صمیم قلب امیدوارم مشکل شما هم خیلی زود با این دارو برطرف بشه .
اینجا امکان نوشتن شماره تماس و آدرس کانال ایتاشون نبود .
خودتون توی نت سرچ کنید ( بوعلی دارو ) توی سایتشون شماره تماس هست .