2777
2789
عنوان

زگیل کف پا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 31623 بازدید | 48 پست

کف پای من و سه تا از انگشت های پام دچار همین زگیل شده بود.

ابتدا چند دفعه از گوجه و همچنین از این چسب های موجود در داروخانه ها استفاده کردم که فایده ای نداشت.

بعدش بیخیالش شده بودم. چون راه حلی دیگه ای نداشتم و از طرفی خیلی هم اذیتم نمی کردن.

تا اینکه پارسال احساس کردم زگیل ها دارن بیشتر میشن و ظاهر خوبی هم نداشتن.

رفتم پیش دکتر پوست و مو و همه رو با لیزر سوزوندم. ولی بعداز خوب شدن جای زخم ها دوباره مثل روز اول زگیل ها ظاهر شدن و حتی کمی بیشتر شدن.

تا اینکه به توصیه یک نفر از محلول ضد عفونی کننده معمولی که یدونه از دوران کرونا توی خونمون مونده بود استفاده کردم.

باورم نمیشد زگیل هایی که حدود هفت هشت سال کف پام جا خشک کرده بودن، فقط در عرض سه روز و فقط با استفاده از اسپری کردن محلول ضدعفونی کننده معمولی رفع شدن و الان حتی جاشون هم نمونده.

این تجربه من بود که خواستم در اختیار همه بزارم و امیدوارم استفاده کنید و دعا کنید. 

کف پای من و سه تا از انگشت های پام دچار همین زگیل شده بود.ابتدا چند دفعه از گوجه و همچنین از این چسب ...

سلام وقت بخیر
من ۸ ساله ک کف پام پر شده از زیگل های بد شکل و سفت و دکتر گفته باید فریز کنم
شما گفته بودید محلول ضدعفونی کننده زدید واقعا واستون جواب داده؟ چه محلولی بوده و چطور و چه مدت استفاده کردید؟ میشه لطفا راهنماییم کنید؟
چون خیلی دارم اذیت میشم و دردناک شدند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

وقتتون به خیر 

من سال گذشته به زگیل کف پا دچار شدم .

روش های زیادی امتحان کردم ( هم چندتا دکتر پوست رفتم ، هم سرکه گذاشتم ، هم حتی با نور متمرکز زیر ذره بین سعی کردم بسوزونمشون و درمانشون کنم ) ولی فایده نداشتن .

نهایتا دخترخاله ام که طب سنتی کار میکنه و از مریضیم خبر داشت ( قبلا گفته بود حنا و سرکه مخلوط کن و بذار روشون ، ولی زگیل های من با این روش خوب نشدن ) بهم یه شیشه کوچیک داد که روش نوشته بود « محلول درمان میخچه و زگیل » گفت اینو برات سفارش دادم و امتحان کن شاید خوب باشه .

در کمال ناامیدی هر روز پام رو ده دقیقه توی آب نمک میذاشتم تا خیس بخوره و بعد پوست اطراف زگیل رو با وازلین چرب می کردم یه تیکه پنبه رو به این محلول آغشته می کردم و روی خود زگیل میذاشتم و روش چسب میزدم تا نیم ساعت یه ساعت بمونه . بعد پام رو میشستم .

بعد یکی دو روز پوست قسمتی که زگیل بود شروع کرد به مردن و میشد با ناخن چین چیدش ولی هیچ درد یا سوزشی نداشت . 

نمی دونم چقدر طول کشید فکر کنم نهایتا دو هفته تا جای زگیل گودال شد و دیگه خبری از اون نقطه های سیاه چندش داخلش نبود .

( با خودم عهد کرده بودم اگر خدا کمکم کرد و روش درمانش رو پیدا کردم بیام اینجا و با بقیه به اشتراک بذارم چون می دونم چقدر ناراحت کننده و استرس آوره )

آدرس کانال ایتا و شماره تماس اون جایی که دخترخاله ام « محلول درمان میخچه و زگیل » رو سفارش داده بود ازش گرفتم و باهاتون به اشتراک میذارم ، از صمیم قلب امیدوارم مشکل شما هم خیلی زود با این دارو برطرف بشه .

اینجا امکان نوشتن شماره تماس و آدرس کانال ایتاشون نبود .

خودتون توی نت سرچ کنید ( بوعلی دارو ) توی سایتشون شماره تماس هست .

سلام وقت بخیرمن ۸ ساله ک کف پام پر شده از زیگل های بد شکل و سفت و دکتر گفته باید فریز کنمشما گفته بو ...

محلول ضدعفونی کننده معمولی

روزی دو سه بار اسپری میکردم ، یذره هم بعدش ماساژ میدادم 

همین