2777
2789
عنوان

خیلی تنهام...

137 بازدید | 25 پست

سلام شبتون بخیر

من۲۴سالمه تواین ۲۴سال سنی ک از خدا عمر گرفتم هیچوقت عشق دوطرفه تجربه نکردم😢یبار عاشق یکی شدم یکطرفه بود تموم شد،شهرستان زندگی میکنیم همه هم سن و سالام ازدواج کردن حتی بچه دارن ولی من حتی ی خاستگاری ک ب دلم باشع نداشتم 😔دیگه از یه سنی ب بعد با خانواده زندگی کردن سخت میشه بخاطر طرزفکروبعضی مسائل

امشب هیچکی نبودوهیچکیو نداشتم وقتمو باهاش بگذرونم با خودم میگم اگه شوهر داشتم شاید سرگرم بودم و اینقد تنها نبودم😭😭خسته شدممم دعام کنید

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا یه خوبش گیرت بیاد

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
ذهی خیال باطل🤣منو نگا شوهر دارم یسره تو سایتم تو همه تاپیکا حضور گرمم رو حس میکنی،اشتبا نکن تنهایی ...

آره میدونم ولی میترسم سنم بالابره کیس مناسبی نیاد 😢

آره میدونم ولی میترسم سنم بالابره کیس مناسبی نیاد 😢

ب سن و سال نگا نکن یکی هس ۱۵ سالگی ازدواج میکنه بدبخت ترین زن دنیا میشه یکی تو ۴۰ یالگی ازدواج میکنه عالم و ادم حسرت زندگیشو میخورن

ب سن و سال نگا نکن یکی هس ۱۵ سالگی ازدواج میکنه بدبخت ترین زن دنیا میشه یکی تو ۴۰ یالگی ازدواج میکنه ...

همه اینارو میدونم اما آدم وقتی ی چیزو میخاد ذوقشو داره زمان ک بگذره همه چی بی رنگ میشه😢

همه اینارو میدونم اما آدم وقتی ی چیزو میخاد ذوقشو داره زمان ک بگذره همه چی بی رنگ میشه😢

اره خب اونم هس،چرا خودت دس بکار نمیشی شیطنت کن تو گروها مختلط بچرخ بخند اسکل کن زندگیو سخت نگیر 

اره خب اونم هس،چرا خودت دس بکار نمیشی شیطنت کن تو گروها مختلط بچرخ بخند اسکل کن زندگیو سخت نگیر  ...

ازبس همیشه عاقل بودن انتخاب کردم اصلا دست و دلمم نمیره پی کاری،حتی دوستی ندارم باهم بیرون بریم همه شون ازدواج کردن🥲 جدیدا یه پسری فالوم کرده راجبش تو تاپیک های قبل نوشتم،پیگیره اما ی کلمه حرف نمیزنه دهنمو درگیرکرده