2777
2789
عنوان

پس دادن جنس فاسد به سوپری؟

94 بازدید | 11 پست

سلام یک بسته همبرگر یک بسته فلافل گرفتم اوردم خونه باز کردم ترشیده بود هر دوتاش 

چجوری ببرم بهش پس بدم پولمو بگیرم 

اگه پس نگیره به کجا شکایت کنم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببر بده بهش بگو قضیه رو 

مجبوره پس بگیره ی تایمی ام برو ک چن تا مشتری باشه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

برو پس میگیرن نگران نباش واسه من چندباری پیش اومده

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
برو پس میگیرن نگران نباش واسه من چندباری پیش اومده

چی بگم راحتر قبول میکنه؟ فردا صبح باید ببرم 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

چی بگم راحتر قبول میکنه؟ فردا صبح باید ببرم 

بهش. بگو این مواد غذایی ک خریدم فاسده قرار نیست حرف خاصی بزنی عزیزم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔