2777
2789

پسر منم یه ماهشه استرس دارم واسه ختنه

هیچ تجربه ای ندارم

میگن قبل ۴۰ روز خوبه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
پس زخمش که چندیت روط طول میکشه چرا واقعا ختنه اینجوری میگن همه. من چند روزه ختنه کردم هنوزم بچم دار ...

پسرت بخیه خورده؟شایددکترش خوب نبوده والابچه من فرداش کامل حالش خوب بود

Dunyada olumden baskasi yalan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید نی نی رو نهااایت تا ۲۰ روزگیش ختنه کنی اینجوری اصلا اذیت نمیشه و دردش زودی خوب میشه، هر چقدر بچه بزرگتر ختنه کردنش سختتر

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
چرا مادرتون نیومدن؟ همسرت چی؟ سختت نشد؟ دیدی که چقددددددز بهونه مگیرن  راستی چند وقتش یود ختنه ...

۲ساله بود شوهرم نسبت به من روحیه قوی تره داره و کلا پیشش بود

مادرمم بچه ی منو آدم حساب نکرد نیومد وگرنه برا برادرزاده هام رفت

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
سزارین کردم همه تنهام گذاشتن چه برسه به ختنه خدا خیر بده زنداداشمو از راه دور اومد تا روز ششم پ ...

بستگی به ادمش داره. کسی که همیشه کمکش کردن برای یه ختنه هم انتظاز دازه

شما واقعا شیررزنی عزیزم

واقعا؟ چند وقتش بود ببین من پوستم کندددده شده از بس دستگیری دازه

۵۰ روزه بود. فقط داخل اون اتاق باید یکی که دلشو داره باشه که من شوهرم رفت . بعدشم دیگه اصلا انگار ن انگار 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
به هیچ کس نگفتیم خودم وشوهرم مراقبت کردیم وقتی خوب شد به بقیه گفتیم که انجام دادیم 

سختت نبود؟ البته میگی همسرت کمکت بوده

هیچ وقت فکر نمیکردم اینقد سخت باشه، هلاک شد بچم از بس گریه کرد فکز میکنم‌بزرگترین جنایت و درخقش کردم

واسه مراقبت از بچه کسی لازم نبود چون پیش خودم آروم میشدن

ولی واسه پذیرایی از مهمون مادر شوهرمو خواهرشوهرم بودن و خیلی زحمت کشیدن

عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86      
سختت نبود؟ البته میگی همسرت کمکت بوده هیچ وقت فکر نمیکردم اینقد سخت باشه، هلاک شد بچم از بس گریه کر ...

پسر من وقتی دنیا اومد ختنه شده بود وفقط برای اینکه کمی پوست کنارش بود ختنه شد ودوتا بخیه البته ۶سالش بود روز اول خیلی گریه کرد