2789
عنوان

خواستگارم

160 بازدید | 9 پست

میگه سه ماه دیگه شرایط عقد داره میگه الان بریم محضر نامه بده برای آزمایشگاه، آزمایش بدیم بدیم خونمون بهم میخوره یا نه

بهش گفتم ربطی به اوکی بودن خون نداره

میگه نه اول آزمایش رو بدیم فردا نخورد آبرومون نره پیش فامیل ها. انقضا آزمایش سی روزه هست.

میگم تو که سه ماه دیگه شراطی عقد داری بزار همون موقع میریم و این ماه نریم چون باطل میشه تا اونموقع. میگه اونموقع بازم میریم.الان میریم که متوجه بشیم خونمون بهم میخوره یا نه.

میگه شاید من دیابت داشته باشم اونجا معلوم میشه.

میگه بعدش بله برون میگیریم بعدش عقده که جمعه سه ماه زمان بره.

به نظرتون حرفش منطقیه؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره بعضیا همون روزای اول خواستگاری میرن آزمایش میدن تا اگه مشکلی بود دیگه ادامه ندن

آخه عزیزم این آزمایش موعدش یک ماه هست 

نمیدونم چه اصراری داره وقتی میگه سه ماه دیگه شرایط عقد رو داره

وا خوب برای دیابت باید ازمایش قند یا ازمایش چکاب کامل بده،ازمایش خون عقد دیابت چک نمیکنه که!

کمی عجیبه شاید نامزدی قبلیش سر این ازمایش به خورده

شایدم تازه ترک کرده میخواد ببینه پاک شده یا نه ۱

میخاد ببینه اگ آزمایشتون اوکی هس ۳ ماه رو کار هم باشید تا بعدش عقد کنین

مثل اینکه قصدش ازدواجه ک اینطور میگه

خب اگ شما با ۳ ماه آشنایی مشکل نداری و منتظر میمونی برو یه آزمایشو بده

اگ نه میخای کلا بکشی کنار ک هیچی