2777
2789
عنوان

ویژگی های جالب و عجیب باباهاتون

335 بازدید | 26 پست

من نوجوانم تقریبا ۱۸ سالمه .

قبلا عکس بابامو گذاشتم (ددیمو)😂

کلا سنش بخاطر ظاهر و تیپش کمتر میخوره .

ویژگی های جالبش اینه که خیلی لباس میخره و منم با خودش میبره براش لباس بخریم برعکس مامانم 

دیگه اینکه کافی شاپ و ایناهم میادباهام و از این محیط ها خوشش میاد 

بعد اینکه برخلاف ظاهرش خیلی اعتقاداتش قویه ،از ۱۵سالگیش هرشب ۱۰ صفحه قرآن میخونه ولی خب تاحالا ب هیچکدوممون زور نکرده یا گیر نداده

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

ماه رمضون و ایناهم تو خونمون فقط ایشون روزه است یا نماز میخونه

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی ازش نمیدونم چون کم دیدمش فقط خیلی آرومه و اهل بحث نیست

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عه من بابای شما رو یادمه...چش نقولید الهی😁 ویژگی عجیب بابام مهربونی بیش از حدشه...عموها و عمه هام بلاهایی شرش اوردن که خدا میدونه ولی بازم بهشون سر میزنه اصلا کینه نداره....

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

با این که ازدواج کردم و شاغلم باز ماهانه یا حالا دوره ای حواسش هس که یه پولی به حسابم بریزه😅

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بعدش بابام عاشق کارخونس ،یعنی بمونه خونه یه دقیقه هم خونه باشه میره جارو میاره ظرف میشوره ،چون آخرین پسر مامانبزرگمم بوده میگفته اون زمانا کارای مادرمو میکردم و ترشیارو من مینداختم و رب درست میکردم،الانم همینه نمیزاره ما دست بزنیم میگه خراب میکنید

چیزی ازش نمیدونم چون کم دیدمش فقط خیلی آرومه و اهل بحث نیست

چقدر خوب

عه من بابای شما رو یادمه...چش نقولید الهی😁 ویژگی عجیب بابام مهربونی بیش از حدشه...عموها و عمه هام ب ...

اکثر باباهای ایرانی همینن ،یعنس تبعیضم بزارن باز میرن میچسبن به خانوادشون😂