2777
2789
عنوان

چرا بعد از غذا خوردن دل درد میگیرم؟

7075 بازدید | 13 پست

دوستان چند روزه که وقتی غذا میخورم و تموم میشه دل درد خفیف میگیرم(معده نیس شکممه)و نسبتا زود احتیاج ب دفع پیدا میکنم

از چی میتونه باشه؟

خیلی ام نفخ میکنم

بخاطر خوردن نوشابه همراه غذا نیست؟ چون نوشابه با غذا خیلی ضرر داره و باعث چرب شدن کبده

یا اینکه غذا رو خیلی میخورید. یعنی قبل سیر شدن کامل دست از غذا نمی کشید و تنفستون هم سخت میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر خوردن نوشابه همراه غذا نیست؟ چون نوشابه با غذا خیلی ضرر داره و باعث چرب شدن کبده یا اینکه غذا ...

غذا کم میخورم

ولی نوشابه خیلیییی میخوریم

با هر وعده

دیگه ب شوهرم گفتم ک نخره اگه گوش بده ب جای آبم الان نوشابه میخوریم انقد عادت کردیم

لطفا این کلیپ رو ببینید که میزان شکر یا قند موجود در یک نوشابه ۲ لیتری رو نشون میده:

https://uupload.ir/view/joey_wellness-۲۰۲۳۰۹۲۴-0001_2ymx.mp4/

شربتش رو خودم بگیرم بخورم ضرر داره؟

من خودم  غدا که  میخوردم  دل درد میگرفتم  زیاد توجه  نکردم  اخرش  تهوع  واستفراق  رفتم  دکتر سرم  زد   وهمین  شربتو داد گفت  عفونت  روده  داشتی  بعدش  خوب شدم  دخترمم  بعد غذا خوردن  دل درد داشت  وزود دسشویی میکرد  اونم  عفونت  داشت  دکتر همین  شربتو داد

گلم برو دکتر گوارش کجای شکمت هست اگر طرف معدت باشه احتمالا ورم معده اگر پایین‌تر از نافت هست روده تحریک‌پذیر یا همون روده عصبی بهش میگن باید بری دکتر واگر حالات تهوع ودرد شکمه عفونت معده  یا اسید معدت زیاد شده