2777
2789
عنوان

تغییر رشته

138 بازدید | 9 پست

سلام 

من امسال یازدهم هستم

پارسال رشته ام تجربی بود و به دلیل علاقه به ریاضی تابستون تغییر رشته دادم به ریاضی فیزیک

ولی الان پشیمون شدم 

به نظرتون امکانش هست که مدیر مدرسه قبول کنه دوباره برم تجربی؟مدرسه ام هم سمپاده 

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

چرا پشیمون شدی؟ چرا نمیتونی یه تصمیم قطعی بگیری؟ یکم با ثبات تر فکر کن

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پشیمون شدی؟ چرا نمیتونی یه تصمیم قطعی بگیری؟  یکم با ثبات تر فکر کن

کسی نیست که باهاش حرف بزنم 

پدر و مادرم هم اصلا توجه نمیکنن که چی میگم

درسم خوبه و تو قلمچی رتبه ی تک هم آوردم میتونم از پس تجربی بربیام ولی میترسم مدیرمون قبول نکنه 

حق هم داره که بگه مگه بازی بازیه...

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
یه سال عقب میفتی که

نه دیگه من پارسال تجربی خوندم

الان ریاضی ام ولی میخوام دوباره برگردم تجربی

یعنی از این لحاظ مشکلی نیست

کسی نیست که باهاش حرف بزنم  پدر و مادرم هم اصلا توجه نمیکنن که چی میگم درسم خوبه و تو قلمچی ر ...

من میترسم بری تجربی دوباره پشیمون شیااا

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

خودمم از همین میترسم دقیقا

یه تصمیم درست بگیر با توجه به مهاجرت پذیری رشته های تجربی و ریاضی و علاقت و بازار کار شغل های هردو رشته و اینده ی شغلیشون

نمیشه که هر دو ماه ی بار رشتتو عوض کنی اینجوری نمیتونی تمرکزت رو جمع کنی روی هدفت 

مدیرتون هم قبول میکنه حالا با نق و نوق

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

سلام 

من بادمجونم ولی با این یکی اکم 

یهویی این تاپیکو دیدم خواستم بگم اره پشیمون شدم و دوازدهم دوباره تغییر رشته دادم ب ریاضی

اوضاع خوبه ولی خوبتر میشد اگه به حرفت گوش میکردم🫠

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

سلام من بادمجونم ولی با این یکی اکم یهویی این تاپیکو دیدم خواستم بگم اره پشیمون شدم و دوازدهم دوباره ...

همین که الان اوضاع خوبه پس خداروشکر بهش فکر نکن حداقل چیزی که تو دلت بودو انجام دادی و الان حسرت اینو نداری که اگه میرفتی تجربی چه اتفاقی ممکن بود برات بیوفته مسیرت رو پر قدرت ادامه بده  موفق باشی خوشگلم ♥️