2777
2789
عنوان

عکس رنگی

52 بازدید | 5 پست

سلام دوستان،واسه عکس رنگی باید صبح بریم حتما،یا عصر م میشه رفت؟؟؟کسی عصر رفته تا حالا؟؟،دکترم صبح و عکس مطب میشینه،،شوهرم مرخصی ش نمیدن میگه عصر میتونم ببرمت

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

نوبت که بگیری بهت میگن کی بیا.

روز اول پریودت باید تماس بگیری و هماهنگ کنی. بعضی مرکزا میگن روز قبل از نوبتت هم باید بیای که معاینه بشی و از نبود عفونت مطمئن بشیم.  زودتر تماس بگیر شرایطو از خودشون جویا شو

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
نوبت که بگیری بهت میگن کی بیا. روز اول پریودت باید تماس بگیری و هماهنگ کنی. بعضی مرکزا میگن روز قبل ...

دارو بهم دادن خوردم،،من شهرستان م دکتر مرکز استان باید تنها برممسافت م دوره،با ماشین خط م تهوع میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو بهم دادن خوردم،،من شهرستان م دکتر مرکز استان باید تنها برممسافت م دوره،با ماشین خط م تهوع میگیر ...

یه بار آبنبات میوه ای امتحان کن. من هم همینطورم. فشارمون میوفته. هربار سوارشوم یه آبنبات کوچولو توی دهنم میندازم دیگه تهوع نمیگیرم

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
یه بار آبنبات میوه ای امتحان کن. من هم همینطورم. فشارمون میوفته. هربار سوارشوم یه آبنبات کوچولو توی ...

مرسی عزیزم