هلی_چینو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 1288 عنوان کم آوردم 220 بازدید | 7 پست دو روزه پسرمو ندیدم ...حالم خیلی بده قبلا اگه قهر میکردم یا خونه رو ترک میکردم شوهرم میومد دنبالم اما دو روزه نیومده فقط روز اول امد بچمو گرفت و رفتمیدونه چقدر وابستشم اینجوری اذیتم میکنه دیگه نمیخوام برگردم ولی خیلی دلم تنگه پسرمه این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚 1402/07/02 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kleopatra عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 9388 نرو اصلا ..میخاد از نقطه ضعفت استفاده کنهحالا چرا رفتی من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
هلی_چینو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 1288 چرا گذاشتی ببره .. ؟ بزور برد کلی گریه کردم تا سر کوچم دنبالش رفتم حتی واینستاد ...بخاطر بچه ام ک داشت گریه میکرد نموند این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚
ستینممم عضویت: 1398/06/29 تعداد پست: 577 عزیزم من سه ساله ندیدم ،دو روز که چیزی نیس خیلی سخت نگیر،بالاخره که میبینیش ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
هلی_چینو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 1288 نرو اصلا .. میخاد از نقطه ضعفت استفاده کنه حالا چرا رفتی هزار بار تا الان قهر کردم باز برگشتم ولی قبل بچه دار شدنم میومد دنبالم همش نمیزاشت یساعت بگذرهولی الان میدونه بخاطر بچه ام ک شده برمیگردمبخاطر اخلاق گندش ...سر ی چیز بیخود کلی منو کتک زد بهم فحش داد این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚
هلی_چینو مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 1288 عزیزم من سه ساله ندیدم ،دو روز که چیزی نیس خیلی سخت نگیر،بالاخره که میبینیش اخه شیرخوارست ....بغیر شیر منم چیزی نمیخوره ...خیلی بهم وابستس حتی نمیخوایه تا من نباشم الانم همش خواهرشوهرم پیام میده ک نمیخوابه بهونه میگیره میگه نزار شیرخشکی بشه این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚
انجیرشیرین عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3895 بزور برد کلی گریه کردم تا سر کوچم دنبالش رفتم حتی واینستاد ...بخاطر بچه ام ک داشت گریه میکرد ... 😔 عزیزم امیدوارم دلش بسوزه برا بچه ... برگردونه