2777
2789
میخام دستگاه بذارم ولی به شوهرم چیزی نگم اونم طبیعی جلوگیری کنه ازبس میترسم

منم این کارو کردم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از همین جا بهت میگم ای یو دی صد در صد مطمین نیس، دیدم که میگم

نترسوووووون😫😫😫😫

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
من برای دومین بار قبل عید گذاشتم  بار اول ۹ سال پیش بعد از دختر دومم گذاشتم  تا حالا هم ...

یه سوال دارم اگه میشه جواب بده

نخش بیرون از واژنه؟

یعنی لمس میشه؟

ببخشید موقع رابطه اذیت نمیکنه یعنی ممکنه نخش بره داخل گیر کنه؟

منم همین کارومیکنم چون ۳تابچه دارم دیگه نمیخام بچه واقعاتوانشوندارم نه جسمی نه روحی نه اعصابم میکشه. ...

منم دوتا دارم،منم اعصابم ضعیفه با قرص خودمو آروم نگه میدارم،سنم هم ۳۷واقعا توان ندارم، بشه هم بشدت از خدا میترسم و امکان نداره سقط کنم واسه همین خیلی سفت جلوگیری میکنم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
منم دوتا دارم،منم اعصابم ضعیفه با قرص خودمو آروم نگه میدارم،سنم هم ۳۷واقعا توان ندارم، بشه هم بشدت ا ...

دقیقامنم سومی ناخاسته شدولی خوب ازخدامیترسم ناشکری کنم ازاین به بعدسفت ومحکم بگیرم باردارنشم

سلام به همه

منم امروز داشتم به این‌موضوع فکر میکردم.

هفته پیش رفته بودیم مسافرت، برای اینکه پریود نشم قرص خوردم، بعد بازگشت، تا پریود بشم، سکته کردم، هزارتا فکر جور و ناجور به ذهنم رسید. همش هم تو اینترنت دنبال دلیل بودم که چرا بعد قرص پریود نشدم، که نوشته بود استرس هم باعث تاخیر میشه.

یه صبح تا غروب خونه تمیز کردم، تا از فکر و خیال دربیام و فعالیت داشته باشم تا پریود شدم. با اینکه جلوگیری طبیعی هم داشتیم و داریم، ولی خب دیگه، بخواد بشه، با همون پیش آب هم میشه، بعد بیا و به شوهرم بفهمون.

حالا بی زحمت میفرمایید، آ یو دی، گذاشتنش چجوریه؟ و اینکه تو رابطه، مشخصه که به چیزی داخل بدن هست؟

من تو دوره پریودم، از کاپ استفاده میکنم، مزاحمتی باهم نخواهند داشت؟ 

پاشم برم یه نوبت دکتر بگیرم، کارم رو بکنم، تا عمر دارم راحت باشم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
سلام به همه منم امروز داشتم به این‌موضوع فکر میکردم. هفته پیش رفته بودیم مسافرت، برای اینکه پ ...

سلام عزیزم

تو گوگل سرچ کن نحوه گذاشتنشو با فیلم بهت نشون میده راحته 

تو مطب سرپایی انجام میشه متخصص یا ماما میتونه انجام بده

نه تو رابطه مشخص نمیشه 

راجب کاپ نمیدونم عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792