2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم و فامیلش زنه

تن شوهرت کن بفرست 😂😂😂عزیزم اینامردن باورکن یکی کفش زنونه گذاشته بودطرف گیرداده بودعکس پاخوریشوبزاراینم به شوهرش گفته بودبپوشه عکس فرستاده بودطرف بلاکش کرد

اصلا این کارو نکنی ، اینقدر آدم مریض هست من یک جفت کفش خریدم وقتی آوردن چون اینترنتی بود دیدم تو پام به من نمیاد گذاشتم دیوار با همون عکس خود کانالی ک خریده بودم یعنی هم گذاشتم رگباری پیام میدادن چه حرفای بیخودی میگفتن فکر میکردن پای خودم هست درحالیکه اون عکسه هم چیز خاصی نبود از مچ پا به پایین بود کفش مجلسی بود واقعا حالم بد شد از پیاماشون اگهیمو پاک کردم کفشه رو هم گذاشتم انباری اینایی ک میگن تن پوش صد در صد مرد هستن 

تن شوهرت کن بفرست 😂😂😂عزیزم اینامردن باورکن یکی کفش زنونه گذاشته بودطرف گیرداده بودعکس پاخوریشوبزا ...

دقیقا یکی به من گفت پاخور بفرس گفتم پای پسرم میکنم می‌فرستم ک بلاک کرد یک آگهی ک میزاری از پنجاه نفر چهل و پنج نفرشون مرد میان پیام میدن اینقدر که مریض و رذل هستن

میگع اگهیتو پاک کن من میخام شماره کارت بفرس

اگهیتو نگه دار بگو اگه قطعی میخواین بیاین ببرین هروقت واقعا اومد و برد بعد حذف کن اینقدر از این سر کاریا هست طرف بوده به من گفته تو راهم تا چند دقیقه دیگه میرسم رفته ک بیاد دیگه