2777
2789
عنوان

خندونک

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 62 پست
میدونی ﭼﺮﺍ ﻫﺮ ﭼﯽ ﻧﺴﻞ ﻣﯿﮕﺬﺭﻩ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﭘﺮﺭﻭ ﺗﺮ ﻣﯿﺸﻦ؟ ﭼﻮﻥ ﻗﻨﺪﺍﻕ ﻧﻤﯿﺸﻦ ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﻗﻨﺪﺍﻕ ﺑﺸﻪ ﻭ ﺩﺳﺘﻮ ﭘﺎﺵ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﻮﻥ ﺍﻭﻝ ﻣﻌﻨﯽ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﺭﻭ ﻣﯿﻔﻬﻤﻪ ﻣﺎﺭﻭ ﻣﻴﻜﺮﺩﻥ ﺗﻮ 2 ﻣﺘﺮ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﭼﻨﺎﻥ ﻣﻴﭙﻴﭽﻴﺪﻥ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﭘﺴﺘﻤﻮﻥ ﮐﻨﻦ هاوایی ﻭﺍﻻ!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ﭼﺮﺍ ﭘﺴﺮﻫﺎ ﺍﻳﻨﻘﺪ ﺟﻠﻒ ﺷﺪﻥ ؟؟! ﺍﺑﺮﻭ ﺑﺮﻣﻴﺪﺍﺭﻥ … ﻟﻨﺰ ﺭﻧﮕﻰ ﻣﻴﺬﺍﺭﻧﺪ … ﻧﺎﺧﻮﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﻴﺬﺍﺭﻧﺪ … ﻟﺒﺎﺱ ﺗﻨﮓ ﻭ ﺧﺸﺘﻚ ﺷﻠﻮﺍﺭ ﺗﺎ ﺯﺍﻧﻮ … ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺷﻮﻫﺮ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﻣﻦ ﺑﺎﻳﺪ ﭼﺎﺩﺭﻯ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﺗﻮﻭ ﺧﻮﻧﻪ ﻓﻘﻂ ﻭﺍﺱ ﺧﻮﺩﻡ ﺁﺭﺍﻳﺶ ﻛﻨﻪ ﻣﻦ ﻏﻴﺮﺗﻴﻤﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ^_^
تلوﯾﺰﯾﻮﻥ دختررو ﺭﻭ ﻧﺸﻮﻥ ﺩﺍﺩ . . . . که پزشکی قبول شده ﺑﻮﺩ . یهو ﺑﺎﺑﺎﻡ زد تو سرم ﮔﻔﺖ ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮ ﻫﻤﺴﻦ ﺗﻮﺋﻪ ! ﯾﻬﻮ ﺑﺎﺑﺎﺷﻢ ﻧﺸﻮﻥ ﺩﺍﺩﻥ ﮐﻪ ﺍﻭﻧﻢ پزشک ﺑﻮﺩ ﺑﺎﺑﺎﻣﻢ ﮐﺎﻧﺎﻟﻮ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩ…
منو دزدیده بودن دزده زنگ زد خونمون.. مامانم جواب داد. دزده گفت:ما بچتونو دزدیدیم پنجاه میلیون پول بیارید تا برش گردونیم… مامانم گفت بهش آب میدین؟ دزده گفت آره گفت غذا میدین بهش؟ گفت آره، گفت جایه خواب داره؟ گفت آره……، گفت : بیاین داداششم ببرید!!!!! هیچی دیگه دزده برام آژانس گرفت گفت برو خونتون پوله آژانسم داد…. من خودم دلم بود بمونماا ولی وای فای نداشتن اومدم :))
ﺍﻳﻨﻬﺎﻳﻲ ﮐﻪ ﺁﻧﻼﻳﻦ ﻫﺴﺘﻦ ﻭﻟﻲ ﻫﻴﭻ ﻋﻼﺋﻢ ﺣﻴﺎﺗﻲ ﻧﺪﺍﺭﻥ،ﺍﻳﻨﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﮐﺴﺎﻳﻲ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﻭﺳﻴﺎ ﻣﻴﺸﻴﻨﻦ ﻓﻘﻂ ﻣﻴﻮﻩ ﻣﻴﺨﻮﺭﻥ ﻭ ﺩﻳﺪ ﻣﻴﺰﻧﻦ . . . . . . . . . ﻣﺎﻫﻢ ﮎ ﺟﻮﮎ ﻣﻴﻔﺮﺳﻴﻢ ﻫﻤﻮﻥ ﮐﺴﺎﻳﻲ ﻫﺴﺘﻴﻢ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﻭﺳﻴﺎ ﻫﻤﻪ ﺍﺵ ﻣﺜﻪ ﺍﺳﮑﻼ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﻣﻴﺮﻗﺼﻴﻢ ﺍﺧﺮﺷﻢ ﺷﺎﻣﻢ ﻧﻤﻴﺮﺳﻪ ﺑﻬﻤﻮﻥ
هفته پیش زن داییم تو سوپ خامه ریخته بود. خیلی خوشمزه شده بود. اومدیم خونه مامانم سوپ درست کرد . . . . . . . . خواست مثلا روی زن داییمو کم کنه تو سوپ خامه شکلاتی ریخته! اینجا بیمارستان خاتم الانبیا بخش اسهالیا آی لاو یو ننه..
http://rouzegar.com/wp-content/uploads/2015/10/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AE%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1_Rouzegar.com_.jpg ﺯﻥ ﺑﺎﺱ ﻣﺎﺳﺎﮊ ﻓﯿﻠﯿﭙﯿﻨﯽ ﺑﻠﺪ ﺑﺎﺷﻪ . . . ﺯﻥ ﺑﺎﺱ ﻣﯿﻮﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺩﻫﻦ ﺁﻗﺎﺷﻮﻥ ﺑﮕﻪ ; ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺸﻪ ﺑﻪ ﺗﻨﺘﻮﻥ ﺳﺎﯾﻪ ﺑﺎﻻ ﺳﺮﻡ . . ﺯﻥ ﺑﺎﺱ ﺍﻓﺮﺍﻃﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﺍﺱ ﺁﻗﺎﺷﻮﻥ ﺟﻮﻥ ﺑﺪﻩ . . ﺯﻥ ﺑﺎﺱ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺼﻒ ﺷﺐ ﺻﺪﺍ ﺧﺮﻭ ﭘﻒ ﺁﻗﺎﺷﻮﻧﻮ ﺷﻨﯿﺪ ﺩﺳﺘﺎﺷﻮ ﺑﯿﺎﺭﻩ ﺑﺎﻻ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺁﺳﻤﻮﻥ ﻭ ﺑﮕﻪ ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺷﮑﺮﺕ ﺳﺎﯾﻪ ﺁﻗﺎﻣﻮﻥ ﺑﺎﻻ ﺳﺮﻣﻮﻧﻪ . . ﺯﻥ ﺑﺎﺱ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﻭ ﺭﮐﻌﺖ ﻧﻤﺎﺯ ﺷﮑﺮ ﻭﺍﺳﻪ ﺳﺎﯾﻪ ﺳﺮﺵ ﺑﻮﺧﻮﻧﻪ . . ﺯﻥ ﺑﺎﺱ ﺗﻮﻟﺪﺵ ﺳﯽ ﺍﻡ ﺍﺳﻔﻨﺪ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﺳﺎﻝ ﯾﺒﺎﺭ ﻭﺍﺳﺶ ﺗﻮﻟﺪ ﺑﮕﯿﺮﯼ . . ﺯﻥ ﺑﺎﺱ ﭼﺎﺩﺭ ﮔﻞ ﮔﻠﯽ ﺑﺒﻨﺪﻩ ﺩﻭﺭ ﮐﻤﺮﺵ ﮐﻞ ﺧﻮﻧﻪ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺟﺎﺭﻭ ﺩﺳﺘﯽ ﺟﺎﺭﻭ ﺑﺰﻧﻪ . . ﺯﻥ ﺑﺎﺱ ﺭﺧﺘﺎ ﻣﺎﺩﺭ ﺷﻮﻫﺮﺷﻮ ﺗﻤﯿﺰ ﺑﺸﻮﺭﻩ . . ﺯﻥ ﺑﺎﺱ ﺷﻮﻫﺮﺷﻮ ﺁﻗﺎﻣﻮﻥ ﺻﺪﺍ ﺑﺰﻧﻪ ﻧﻪ ﺟﻮﺟﻮ ﻭ ﻣﻮﺟﻮ ﻭ … . . ﺯﻥ ﺑﺎﺱ ﻣﺎﻫﯽ ﯾﻪ ﻗﺎﻟﯽ ﺑﺒﺎﻓﻪ . . ﺯﻥ ﺑﺎﺱ ﺗﺮﺷﯽ ﺑﻨﺪﺍﺯﻩ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﻪ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﭘﻨﯿﺮ !! ﻭﺍﻻﺍﺍﺍﺍﺍ . . . ﺧﻮﺏ ﺩﻳﮕﻪ ﺁﻗﺎﯾﻮﻥ ﺻﺒﺢ ﺷﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﯿﺪ ﺭﻭﯾﺎ ﭘﺮﺩﺍﺯﯼ ﺑﺴﻩ ﺩﯾﮕﻪ باید برید سر کار فرستنده : بی اعصاب کاریکاتور : فیروزه مظفری