2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

توی یه تاپیک تگت کنم؟ب دردت میخوره :) 

منم تگ کن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

از این👇

البته فقط ۳۰۰۰ تا صلوات مونده

🌹سلام عزیزان هر حاجتی دارید ( فرقی نمیکنه چی باشه بزرگ یا کوچیک ، ساده یا محال) بیاید براش نیت کنید و توی این نذر شرکت کنید....
🌹نذر ۱۲۴,۰۰۰ صلوات تقدیم به خاتم النبیا حضرت محمد (ص) ، عزیزترین بنده خدا
🌹به نیت حاجت روایی همه شرکت کنندگان
🌹تا ۱۱ مهر تولد حضرت محمد (ص) وقت دارید
🌹همه از معجزات این نذر خبر دارین
انجامش به تنهایی سخته ولی با هم اسونه..پس بسم الله بگید و شروع کنید
نذر قبلیمون تو ۴ روز تموم شد
برای هر حاجت یک تعداد رو در نظر بگیرید و داخل تاپیک اعلام کنید...

🌹🌹لطفن برای منم نفری یک صلوات بفرستید
انشالله به حق بزرگی محمد (ص) همه حاجت را بشید🌹🌹
لینک تاپیک اصلی رو پایین گذاشتم
اونجا تعداد رو بگید این تاپیکو میبندم
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12074417&slug=دوستانی-که-حاجت-محال-دارن-میان-با-هم-نذر-۱۲۴-۰۰۰-صلوات-برداریم&postId=311140629

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12101726/اینجا-محل-گرفتن-حاجته-که-در-حق-هم-دعا-کنیمبیاین-حاجتاتونو-بگید پر بازدید کنیم بیان همه ببینن در حق هم دعا کنیم شاید شد دوستان گلم فقط ۴۰۰۰ تا صلوات مونده🌹سلام عزیزان هر حاجتی دارید ( فرقی نمیکنه چی باشه بزرگ یا کوچیک ، ساد

بیاین حاجتاتونو بگید در حق دعا کنیم

2790
2778
2791
2779
2792