2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تورو قران اینجا رو دیگه کره ای نکنید  برید تو گروه های خودتون

عزیزم پس بحث مادرشوهر و خواهر شوهرم ببرید گروه های خودتون چون اینجا فقط مختص خانومای بارداره اگه با منطق شما بخوایم این جارو تقسیم بندی کنیم 

اینجا ی سایته و هرکس هرجور که بخواد میتونه تاپیک بزنه

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
 عزیزم پس بحث مادرشوهر و خواهر شوهرم ببرید گروه های خودتون چون اینجا فقط مختص خانومای بارداره ا ...

عزیز این سایت مال ادمای متأهل نه ی سری بچه که عاشق دخترای کره ای هستن و غیرتی میشن سرشون 

کلی سایت هست برای عاشق اینجور داستانا 

ی جاییو پیدا کردیم همه هم دردمونن اینجا مشکل دارن توزندگیشون ب فکر بی تی اس و اینا نیستن انقد ک دغدغه دارن

عزیز این سایت مال ادمای متأهل نه ی سری بچه که عاشق دخترای کره ای هستن و غیرتی میشن سرشون  کلی ...

خب فرق بچه های این دوره و دوره های قبل همینه دیگه 

هم سن های این دختر علاقشون به بی تی اسِ و بهتره درکشون کنیم من کار به اینکه غیرتی میشن ندارم ولی واقعا جامعه و دولت و کشور چه کار مفیدی واسه شادی و خوشحالی همین نوجوونا کردن؟

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️