2777
2789

پسرم ۱۷م واکسن شیش ماهگیش زدم،و بعدش استا میدادم، ی هفته بعدشم ختنه کردم و ی هفته سفکسیم و استا دادم اما میدیدم سرش داغه، تبش تا۳۷و نیم میرف ک میگف با دیجیتالیا زیربغل باید نیم اضاف کنی ک میشه۳۸دیروز یردم متخصص اطفال گف داروهاش قط کن و هرچهارساعت تبش بگیر اگ تا پس فردا تبش رف رو۳۷و نیم باید ازمایش خون بدی نکنه عفونت تو خونش باشه، الان امروز تبش با تب سنج رو۳۷.۲رفته تاالان.... هشتم میشه هفت ماهش میگن برا دندونه تبش اما هییییچ اثری از دندون دراوردن نداره.... توروخدا ممکنه عفونت تو خونش باشه زبونم لال؟ 

دندون تب نداره 

ان شاالله ک چیزی نیست 

نگران نباش

براش صلوات میفرستم زودتری خوب بشه❤️

💙💫💙💫💙💫💙💫💙💫💙💫💙

اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به جای نینی سایت برو دکتر الان ما یه چیز بگیم بدتر شه دور ازجونش میخوایی چیکارکنی

توضیح دادم، دیشب بردم گف تا پس فردا کنترل کن اگ تب از۳۷ونیم بالاتر رف از بده

عزیزم همون کاری که دکتر گفت رو انجام بده 

دندون در اوردن هم تب داره چون پسر منم تب شدید میکرد منتها علائم دندون هم داشت مثل آبریزش زیاد از دهان ، خارش لثه ( سنش بیشتر از کوچولوی شما بود )

اگر هم خدای نکرده عفونت تو خونش باشه نگران نباش با دارو خوب میشه ، مهم اینه که دلیل تب مشخص بشه 

توضیح دادم، دیشب بردم گف تا پس فردا کنترل کن اگ تب از۳۷ونیم بالاتر رف از بده

خیلی مراقب باش. مرتب چک کن. لباس هم کم بپوشون تو خونه.

دکترت درست گفته.اگه تا فردا تبش نرفت برو آز بده.

انشاءالله که خوب میشه.

دختر من ۱۰ ماهشه. تب دندون داشت. شب بردم بیمارستان شیاف دادن خوب شد.

با قطره پاراکید نتونستم کنترل کنم. ۳۸.۸ شده بود.ولی دوبار شیاف استفاده کردم براش خوب شد خداروشکر

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...