2777
2789
عنوان

کدوم خواستگار

252 بازدید | 17 پست

واس یکی از آشناهام دوتا خواستگار اومد که از نظر اخلاقی و خانواده اوکی هستن حالا از نظر شما کدوم شرایطش بهتر هردو لیسانس اولی کارمند رییس یه بخش هستش ولی خونه اینا نداره فقط یه ماشین و گفته وام ازدواج هم میشه رهن خونه ویه مقدار پس انداز دومی راننده شرکت پخش وبازاریاب  مواد غذایی هستش یه آپارتمان داره حدود دو میلیارد می ارزه یه خونه قدیمی داره که اجاره افغانی داده حدود ۲۷۰۰می ارزه یه ماشین پراید داره و حدود ۱۵۰گرم هم طلا داره که گفته سر عقد تقدیم میکنم وگفته پول وام ازدواج هم خرج عروسی میشه خودمم یه پس اندازی دارم نظر پدر عروس اینه دومی چون خونه داره وسختی نمی‌کشی گفت رئیسی نون و آب نمیشه و لی مادر عروس میگه رئیس بودن کلاس داره حتی اگه درآمدش کم باش نظر شما ؟

میشه باورکن خیلی زود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه ازفیلترهای اخلاقی وخانواده هردو رد شدن من بودم دومی انتخاب میکردم، رئیس بنده خدا چقدر دیگه باید بدوئه خونه بخره و درضمن زیادم به ریاست نباید دل بست دست بالای دست بسیاراست

مگه میخواد با پول و اینا فقط ازدواج کنه ببینه کدوم بهترن کدوم به دلش میشینه 

صحبت کرده از نظر اخلاقی گفت خوبن حالا باید به یکی جواب منفی بده بایکی دیگه یه مدتی صحبت کنه

میشه باورکن خیلی زود

دومی ب نطرم...اولی ۳۳ سالشه چه قدر دیگ باید کار کنه تا ی خونه بخره البته دختره باید ببینه کدومشون به دلش میشینه بیش تر...

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤