2777
2789
عنوان

قبولی دانشگاه

154 بازدید | 15 پست

خانوما امروز شهادت امام حسن هست ان شالله همتون حاجت روا بشید به حق خودش ...

همتون رو دعا گو هستم

لطفا کنکوری هارو یادتون نره برای قبولیشون دعا کنید خواهشا

ان شالله به حق نفس حق دوستان هرکی هر خواسته ای داره بهش برسه

🫀

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر شما کنکوری ها کنکور ی چیز بزرگ جلوه میدین یه جوری میگین انگار کنکور ی سرطانه باید دعا کنی شفا ب ...

نه نتیجه ی تلاششون رو بگیرن ان شالله 

بالاخره هرکسی تو یه سنی یه دغدغه ای داره دیگه :)

چقدر شما کنکوری ها کنکور ی چیز بزرگ جلوه میدین یه جوری میگین انگار کنکور ی سرطانه باید دعا کنی شفا ب ...

بحث ایندشونه دیگ. نگرانن

مثل خود شما

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بحث ایندشونه دیگ. نگرانن مثل خود شما

دقیقا

اصلا تو هر سنی یه دغدغه های خاصی وجود داره که ادم براش نگرانه و حالا برای نتایج تنها کاری که از دستمون برمیاد اینه که از خدا بخواییم ان شالله کمکمون کنه ...

ممنونم که درک میکنید انقدر قشنگ؛)))

بحث ایندشونه دیگ. نگرانن مثل خود شما

ببین دعا کردن دیگران خوبه ولی خب چیزی ک امتحان دادی نتیجه اومده انتخاب رشته کردی دیگه دعا کردن براش نداره نتبجه ک عوض نمیشه 

من خودمم ورودی همین امسال ارشد هستم ها ولی خب دیگه رتبه ک بیاد میدونی چیکار کردی دیگه دعا نداره.. 

ببین دعا کردن دیگران خوبه ولی خب چیزی ک امتحان دادی نتیجه اومده انتخاب رشته کردی دیگه دعا کردن براش ...

من متوجه منظور شما میشم

ولی هرکس ب نحوی اروم میشه

حالا شما هم ی صلوات واسش بفرستین جای دوری نمیره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
دقیقا اصلا تو هر سنی یه دغدغه های خاصی وجود داره که ادم براش نگرانه و حالا برای نتایج تنها کاری که ...

ان شاء الله موفق باشی عزیزم

واست صلوات فرستادم

توهم واسه من دعا کن ب حاجتم برسم

ببین دعا کردن دیگران خوبه ولی خب چیزی ک امتحان دادی نتیجه اومده انتخاب رشته کردی دیگه دعا کردن براش ...

بله نتیجه اومده ماهم انتخاب رشته کردیم و امیدواریم که نتیجه رو دانشگاه مورد علاقمون بپذیره و ما پذیرش بشیم .. 

حقیقتش کمک خواستن تو هر موردی فکر نکنم بد باشه اونم از خدا که نزدیک ترینه

چشم اتفاقا امروز سر نماز حاجت دعاتون میکنم ممنونم

مهربون🥰مچکرم