آره اما اگه دماغ بزرگی داشته باشه باعث میشه دماغش بیشتر تو چشم بیاد
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین چتری زدم واقعاً ریسکه یا خیلی بهت میاد خیلی خوشگل میشی یا واقعاً بهت نمیاد و شبیه ایناروس میشی
به اونایی که صورت کشیده و پیشونی بلند داشته باشن معمولا میاد
به شرطی که دماغشون بزرگ نباشه چون پیشونی با موها گرفته میشه دماغ بیشتر میاد تو چشم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین من ۲۸ سالمه دقیقاً از ۱۲ سالگی دلم میخواد چتری بزنم صورت گردی هم دارم چتری فیک گرفتم گذاشتم اصلاً به صورتم نیومد شما هم یه چتری فیک کم پشت بخر بده دخترت امتحان بکنه قیمتشم خیلی نیست ۳۰ ۴۰ هزار تومنه اگه بهش اومد فیسش خوب شد اون موقع ببرش که چتری بزنه یهو ریسک نکن
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
میتونی از موهای پشتش اگه بلنده بگیری با دست بیاری جلوی پیشونیش ببینی چطور میشه