2777
2789
عنوان

این ویروس جدیده

110 بازدید | 7 پست

دخترم ۱۳ ماهشه یشب تا ۳۸ونیم تب کرد

فرداش خداروشکز تب نداشت

۲ روز بعدش خودم تب کردم بدن درد سرفه الان ۳ روزه تب دارم کی خوب میشم پس بدن درد دارم. بچه شیر میدم . فقط استامینفون ساده. دیفن هیدرامین ساده قرقره. با سرم

انتی بیوتیکم حساسیت دارم نفس تنگی میگیرم. چ کنم خوب شم. دخترم شیر میخوره من رو ب موت میشم دیگه

ماهم سه روز پیش داداشم گرفت تاامروزانتقال پیداکردهمه گرفتیم.اجیم دیشب سرم وصل کرد.

خیلی سخته بخصوص لرز،وسرفه هاش

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تغذیه 

گوشت قرمز عااالیه ، گوشت چرخ کرده ، شیر و عسل ، دمنوش کندر و ایتا رو بخور یلی خوبه سرم هم بزن 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

برید دکتر اونا بهتر میدونن چه داروهایی میتونید بخورید شاید آمپول زدید،مایعات و آبمیوه طبیعی زیاد بخورید ،نارنگی و لیموشیرین الان اومده،بدنتون رو گرم نگهدارید هوا الان خنک شده لرز میکنید،دختر منم حالش یه دفعه بد شد بدن درد شدید و تب و افت فشار خون ،دکتر براش سرم و چند تا آمپول نوشت و آنتی بیوتیک برای گلوش 

همینش بده طبع غذا نداری

غذا های گرم وآبکی.مثل سوپ بخورین، گوشت هم خوبه هم مقوی هست هم جلوی ضعف رومیگیره. کمپوت درست کن.برای لرز چایی دارچین.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.