2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

105 بازدید | 9 پست

سلااام. دوسی ها.... 

امروز تحت تاثیر جو تاپیک ها قرار گرفتم تست زدم امروز روز 19 پریودمه پریود هام 28 یا 27 شاید بیشتر هست، نا منظم هست و فقط با دارو پریود میشم،،، 

بی بیم منفی بود،،  ، درصورتی ک ی فولی 20 خوب داشتم.... یعنی نگرفته؟ یک هفته هست از اقدامم میگذره.... 

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود زدی خب چ خبره؟اینجوری خودتو ناامید میکنی  بذار از موعدت بگذره بعد بزن تازه اونم ده روز بای ...

درست میگی، خیلی هولکی شدم، زیر دلم مثل درد پریودی درد میکرد بعد آروم شد 

خیلی زود زدی بیخودی فکرتو درگیر نکن بزار از وقتت بگذره بعدا

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
خیلی زود زدی بیخودی فکرتو درگیر نکن بزار از وقتت بگذره بعدا

میخواستم قرص کابرگولین بخورم، دکترم گفت ب محض اینکه فهمیدی بارداری قطع کن، بیشتر بخاطر اون زدم

درست میگی، خیلی هولکی شدم، زیر دلم مثل درد پریودی درد میکرد بعد آروم شد 

ب علائم اصلا توجه نکن این پریودی هربار یه ری اکشن جدید از خودش نشون میده مخصوصا اگ تو اقدام باشی و منتظر ک کم کم علائمت شبیه بارداری هم میشه ولی تازمانی ک پریودیت عقب نیوفتاد نه بی بی بزن نه آزمایش بده.

ب علائم اصلا توجه نکن این پریودی هربار یه ری اکشن جدید از خودش نشون میده مخصوصا اگ تو اقدام باشی و م ...

راست میگی دیگه تا هفته جدید نمیزنم اصلا، ممنون از راهنماییت عزیزم

میخواستم قرص کابرگولین بخورم، دکترم گفت ب محض اینکه فهمیدی بارداری قطع کن، بیشتر بخاطر اون زدم

آهان،مجبوری چون اقدام کردی و شک داری فعلا نخوری آخه انقدر زودم مشخص نمیشه بیخودی حالت گرفته میشه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍