2777
2789
عنوان

من خیلی میترسم😭

397 بازدید | 18 پست

دخترا نمیدونم من چرا اینجوریم همیشه ترس از آینده دارم خیلی میترسم دوست پسرم بعد از ازدواج تغییر کنه دست بزن داشته باشه کتکم بزنه و پشتم نباشه بهم بی احترامی کنه چیکار کنم این فکرا از سرم بره بیرون داره اذیتم میکنه 

چون اوایل دوستیمون یه آدم خیلی عصبی ای بود فحاشی میکرد حتی یک بار موقع دعوا مشت زد چونم سیاه شد بعد از اون روز قول داد دگ تکرار نکنه الان بعد از یک سال خیلی تغییر کرده دگ عصبی نمیشه فحش نمیده و دست درازی نمیکنه ولی اون ترسه تو دلم هست امکان داره دوباره اونجوری بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره امکانش هست

یکی که قبلا دست بلند نکرده هم ممکنه زنشو بزنه. چه برسه کسی که سابقه داشته.

حالا کنترل روی اعصابش نداره، فشار روشه، هررر دلیلی.

زمینش فراهم بشه بازم میزنه. مخصوصا روش هم باز شده باشه به کتک

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
دوسشم دارم اخه چجوری جدا بشم ازش؟ 

دیگه انتخاب خودته

اگه اونقدر عاشقش هستی که اگه کتک زدنشو تکرار کنه بازم باهاش بمونی ازدواج کن

دیگه انتخاب خودته اگه اونقدر عاشقش هستی که اگه کتک زدنشو تکرار کنه بازم باهاش بمونی ازدواج کن

نمیتونم تحمل کنم کتکشو ولی تو دوراهی موندم اخلاقش به کل تغییر کرده اصلا سرم داد نمیزنه حتی سکوت میکنه میگه باهم با آرامش صحبت کنیم از دعوا خوشم نمیاد فقط میترسم بعد از ازدواج تغییر کنه

نمیتونم تحمل کنم کتکشو ولی تو دوراهی موندم اخلاقش به کل تغییر کرده اصلا سرم داد نمیزنه حتی سکوت میکن ...

نمیدونم 

با مشاور صحبت کن

شرط محضری بزار که اگه دست بلند کرد طلاق میگیری

حق طلاقتو بگیر. خروج از کشور. هرچی فکر میکنی لازمه بگیر. مهریتو سنگین بزار. بگو یچی بنامت کنه سر عقد

نمیدونم  با مشاور صحبت کن شرط محضری بزار که اگه دست بلند کرد طلاق میگیری حق طلاقتو بگیر. خرو ...

مرسی از راهنماییت همین کارو میکنم حداقل پشتم گرم باشه