2777
2789
عنوان

رفت+پیامهاش😭😭😭😭😭😭

384 بازدید | 29 پست

خیلی ادم بغلی هست منم خوشم نمیتد تا قبل ازدواج چندبار سرش رو سینم گزاشت بعدش اخرین شبی ک داشتیم ح میزدیم میگف سرم فردا بیای  بذارم رو پات؟منم گفتم نه اونم چندشکلک گریه فرستاد و بعدش گفت فداسرت عشقم بعدش فرداعصرش گفت خیلی کارم زیاده نمی‌رسم امشب بیام بزاریم اخرهفته گفتم باشه(اینم بگم هیچ کار خاکبرسر‌ی ازش ندیدم ادم خوبیه)بعدش دیگ هیچی پیام نداده ت اینستا استوری میزاره اما بمن پیام نمیده داره زندگیم تباه میشه دارم اروم اروم دق میکنم😭۴روزه پیام نمیده ۴ روووووز هیچی پیام نمیده هیچیییییییی و اینکه میخوام یه مدت ولش کنم هیچی خبری ازم نباشه تا مند روز اگر پیام نداد یعنی نمیخوادم؟؟😭😭😭

سلام عزیزان دوتاشغل داره کارواش مکانیک و صافکاری از ساعت۸صبح تا۹شب روزی چهارپنج تا پیام بیشتر نمیده و خیلیییی سرده (یکسال باهم هستیم ۳ماه اینجوری شده قبلا فقط کفش فروشی کارمیکرد الان این۳شغل رو دارد) جمعه ها و روزی های تعطیل میگ بیا ببینمت(حضوری مثل همیشست اما پشت تلفن خیلی افتضاحست دارم زجر میکشم یعنی نمیخوادم؟امروز از صبح تا الان ک پیام نداده😭همه ت نی‌نی سایت میگن نمیخوادم و دارم دیوونه میشم😭😭😭😭میگ کار دارم بعدش من خیلی پیله شدم گفت اگر نمیتونی برو البته با ناراحتیا بعدش خودش گفت حواسم هس بهتربشه ولی دوباره همووونه همـه ت نی‌نی سایت میگن نمیخواد منو دارم دیوونه میشم😭😭😭😭😭داداششم پیشش کارمیکنه یکجاهستن میگ نمیتونم جلوش صحیت کنم همش بهم چسبیده بقران درکش میکنم اما خب اخه الانم بهم پی نداده یه سلام خوبی مگ چیه؟😭خودش میگ ازسرکازمیام خونه بیهوش رو تخت میوفتم۴ روزه من پیام ندادم اونم پیام نداد اگر فرداهم نده یعنی نمیخوادم؟؟؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه من

بایددبگم اگه به پسر اجازه بغل و کارای خاصو ندادی واونم ولت کرد توبردکردی بررررد

چون مشخصه وقتی برا چنین چیزی سردبشه یعنی چی میخواسته

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
پیام نده بذار ترس از دست دادنت داشته باشه هی بچسبی بهش دورتر میشه

دلم خیلی تنگشده دارم گریه میکنم و می‌نویسم دعاکن برام❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ولش کن حوصله داریا..

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
دخترساده داره کم کم میارتت توخط، اون زرنگه همینجورمیای میای یه دفعه میبینی تویی که نمیزاشتی سرشوبزار ...

موافقم این . ی جور سیاست پسراس،میگه بااین کارم عذاب وجدان بدم بهش که بعدا هرخواسته ای داشتم دلش نیاد ن. بگه

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
دخترساده داره کم کم میارتت توخط، اون زرنگه همینجورمیای میای یه دفعه میبینی تویی که نمیزاشتی سرشوبزار ...

اینجوری نیس وقتی مامانش فوت شد من بغلش کردم ازون ب بعد میگه اردم میشم😭😭😭

تجربه من بایددبگم اگه به پسر اجازه بغل و کارای خاصو ندادی واونم ولت کرد توبردکردی بررررد چون مشخصه ...

عزیزم وقنی مامانش فوت شد من بغلش کردم تا قبل ازفوت مامانش براسلام هم دس نداد بعدش میگفت بیا بغلم کن اروم بشم

پیام نده منتظر باش تا یه هفته بعد یه هفته اگ‌ بیخبر بود قیدشو بزن

برام دعاکن😭😭😭

اینجوری نیس وقتی مامانش فوت شد من بغلش کردم ازون ب بعد میگه اردم میشم😭😭😭

آره بااین حرفاخودتوگول بزن، خودت میدونی زندگی خودته ولی تجربه دیگران وتجربه کردن خطاست ادامه نده این رابطه روالان ماهرچی بگیم احساس تونمیزاره واقعیتوببینی