خیلی ادم بغلی هست منم خوشم نمیتد تا قبل ازدواج چندبار سرش رو سینم گزاشت بعدش اخرین شبی ک داشتیم ح میزدیم میگف سرم فردا بیای بذارم رو پات؟منم گفتم نه اونم چندشکلک گریه فرستاد و بعدش گفت فداسرت عشقم بعدش فرداعصرش گفت خیلی کارم زیاده نمیرسم امشب بیام بزاریم اخرهفته گفتم باشه(اینم بگم هیچ کار خاکبرسری ازش ندیدم ادم خوبیه)بعدش دیگ هیچی پیام نداده ت اینستا استوری میزاره اما بمن پیام نمیده داره زندگیم تباه میشه دارم اروم اروم دق میکنم😭۴روزه پیام نمیده ۴ روووووز هیچی پیام نمیده هیچیییییییی و اینکه میخوام یه مدت ولش کنم هیچی خبری ازم نباشه تا مند روز اگر پیام نداد یعنی نمیخوادم؟؟😭😭😭
سلام عزیزان دوتاشغل داره کارواش مکانیک و صافکاری از ساعت۸صبح تا۹شب روزی چهارپنج تا پیام بیشتر نمیده و خیلیییی سرده (یکسال باهم هستیم ۳ماه اینجوری شده قبلا فقط کفش فروشی کارمیکرد الان این۳شغل رو دارد) جمعه ها و روزی های تعطیل میگ بیا ببینمت(حضوری مثل همیشست اما پشت تلفن خیلی افتضاحست دارم زجر میکشم یعنی نمیخوادم؟امروز از صبح تا الان ک پیام نداده😭همه ت نینی سایت میگن نمیخوادم و دارم دیوونه میشم😭😭😭😭میگ کار دارم بعدش من خیلی پیله شدم گفت اگر نمیتونی برو البته با ناراحتیا بعدش خودش گفت حواسم هس بهتربشه ولی دوباره همووونه همـه ت نینی سایت میگن نمیخواد منو دارم دیوونه میشم😭😭😭😭😭داداششم پیشش کارمیکنه یکجاهستن میگ نمیتونم جلوش صحیت کنم همش بهم چسبیده بقران درکش میکنم اما خب اخه الانم بهم پی نداده یه سلام خوبی مگ چیه؟😭خودش میگ ازسرکازمیام خونه بیهوش رو تخت میوفتم۴ روزه من پیام ندادم اونم پیام نداد اگر فرداهم نده یعنی نمیخوادم؟؟؟