2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوت خشک بخور  عنوان اقسام معده درد هارو دارم اگه دارویی دم دستت نیست یا نمیتونی آبجوش و دارچین ...

عامل اصلی معده درد من پر خوریه فک کنم چون از وقتی شام خوردم تا حالا به این وضع افتادم 

از درد اصلا نمیتونم راه برم از وقتی ازدواج کردم مریضی نبوده که سراغم نیاد

غذاهای با طبع گرم زیاد بخور... استرس هم نداشته باش... غذاهای ترش و ترشی و لیمو و لبنیات هم حذف کن. غذاهای فستفودی و تن ماهی و... نخور . انشالله بهتر میشی. صبحا ناشتا عسل و سیاه دونه بخور

از درد اصلا نمیتونم راه برم از وقتی ازدواج کردم مریضی نبوده که سراغم نیاد

عزیزم حتما بارهنگو نعنا رو امتحان کن   آب رو آتیشه۴۰روز مرتب مصرف کن ازهمون اول نتیجه شو میبینی من ازتو بدتر بودم کلیم دکتر رفتم فقط اینطوری خوب شدم

من کوردم دختر عشق و کوردستان دختر آبشار و طوفان مثل پروانه به دور کشورم میچرخم! مسکوتم تا وقتی که حق برجاست... گرگ میشوم برای ناحق... آنچنان فریادی برخواهم آورد که آشام و انسان و آبها و زمین بلرزد بلرزد تا بخندم! مغرورم . غروری پر از صداقت و پاکی غروری جاری از عشق خرامان خرامان  محکم و استوار پی آزادی  انگشتانم بازو، مشتم جادار ...  برای گرفتن آزادی  ✌️
عامل اصلی معده درد من پر خوریه فک کنم چون از وقتی شام خوردم تا حالا به این وضع افتادم 

معده درد رو کلا باید جدی گرفت عامل های مختلفی داره اگه علتشو رو خودتون میدونین پیشگیری کنید 

من معده درد عصبی دارم یعنی قشنگ میمیرمو زنده میشم 

جدیدا هم بیشتر ماده های غذایی رو نمیتونم بخورم میسوزه ترش می‌کنه کلی دکتر و دوا و اینور و اونور تهش فهمیدم خودم باید مراعات کنم 

اگه از پرخوریه زنجبیل هم کاری نمیکنه گلم باید کاری کنی هضم بشه 

عزیزم حتما بارهنگو نعنا رو امتحان کن   آب رو آتیشه۴۰روز مرتب مصرف کن ازهمون اول نتیجه شو میبینی ...

باشه حتما ممنونم . از وقتی باردار شدم تا حالا که پسرم 4 سالشه حالت تهوع هام مونده 

باشه حتما ممنونم . از وقتی باردار شدم تا حالا که پسرم 4 سالشه حالت تهوع هام مونده 

خواهش میکنم  ببین عرق نعنا بگیر  ی استکان با یه قاشق چایخوری بارهنگ بریز  تو کتری چیزی ۵دقیقه بجوشه بعد با نبات یاعسل شیرین کن اخرشبا بخور بعدش هیچی نخور ....اگر خیلی اذیتی میتونی صبا هم ناشتا درست کنی بخوری..ان شاءالله که خوب میشی 😍

من کوردم دختر عشق و کوردستان دختر آبشار و طوفان مثل پروانه به دور کشورم میچرخم! مسکوتم تا وقتی که حق برجاست... گرگ میشوم برای ناحق... آنچنان فریادی برخواهم آورد که آشام و انسان و آبها و زمین بلرزد بلرزد تا بخندم! مغرورم . غروری پر از صداقت و پاکی غروری جاری از عشق خرامان خرامان  محکم و استوار پی آزادی  انگشتانم بازو، مشتم جادار ...  برای گرفتن آزادی  ✌️
هضم نمیشه آخه چیکار کنم . من از وقتی باردار شدم به این وضع افتادم

سردی جاتو کلا حذف کن چون معدت سرد شده براهمینه هضم نمیشه نوشابه فست فود اینارو بزار کنار