mamynora مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 112 عنوان بچه های دو قلو 130 بازدید | 15 پست چ جوری میشه دو قلو داشت؟ زیر نظر پزشک آیا ممکن؟ خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰 ۱۳۹۸/۵/۲۶👧 ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔 خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰 خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰 1402/07/02 | 02:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamynora مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 112 صددرصدی نیست اما میشه با ای وی اف احتمالشو بیشتر کرد بوون ای وی اف چی مثلا آمپول مث تعیین جنسیت خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰 ۱۳۹۸/۵/۲۶👧 ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔 خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰 خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰
mamynora مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 112 آره من خودم ۲تا پسر میخام من دختر و پسر میخوام البته ک ی گل دختر دارم ولی دختر هرچی بیشتر بهتر🥰 خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰 ۱۳۹۸/۵/۲۶👧 ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔 خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰 خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰
mamynora مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 112 چی بدون ای وی اف اشتب شد خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰 ۱۳۹۸/۵/۲۶👧 ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔 خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰 خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰
yeganeh_1996 عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 11146 بدون ای وی اف اشتب شد احتمالش باز از ای وی اف خییییییلی کمتره تعیین جنسیتم نمیشه کرد
1378mamani عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 96 وای دوقلوخیلی خیلی سخته من خودم دوقلودارم شب تاصبح خواب نداشتیم .همون جداجدابیاری خیلی بهتره .وقت حموم کردن نداشتم وقت غذاخوردن نداشتم الان که بزرگ ترشدن بهتره ولی دائم درحال کتک کاری ان
mamynora مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 112 احتمالش باز از ای وی اف خییییییلی کمتره تعیین جنسیتم نمیشه کرد اوکی مرسی خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰 ۱۳۹۸/۵/۲۶👧 ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔 خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰 خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰
mamynora مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 112 وای دوقلوخیلی خیلی سخته من خودم دوقلودارم شب تاصبح خواب نداشتیم .همون جداجدابیاری خیلی بهتره .وقت حم ... اولش سخته دیگه یکم ک بزرگ تر بشن بهتره نمیدونم چرا چندوقته رفته رو مخم دوس دارم داشته باشم دوقلو هات دخترن یا پسر؟ خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰 ۱۳۹۸/۵/۲۶👧 ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔 خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰 خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰
1378mamani عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 96 من تنبلی تخمدان داشتم بارداروباردارشدم یه دخترویه پسر.بعدش فکرمیکردم دیگه باردارنمیشم که الانم باردارم وبه شدت احساس افسردگی گرفتم
mamynora مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 112 من تنبلی تخمدان داشتم بارداروباردارشدم یه دخترویه پسر.بعدش فکرمیکردم دیگه باردارنمیشم که الانم باردا ... چرا افسردگی عزیزم حیف نیس اخه هدیه خدا من عاااشق بچه م چندسالشونه دوقلو ها؟ خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰 ۱۳۹۸/۵/۲۶👧 ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔 خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰 خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰
1378mamani عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 96 چرا افسردگی عزیزم حیف نیس اخه هدیه خدا من عاااشق بچه م چندسالشونه دوقلو ها؟ نمی دونم حس میکنم هنوزبه اینامادری نکردم یکی دیگه داره میادچهارسالشونه البته بچه هام خیلی خوشحالن که میخواییم نی نی بیاریم من ناراحتم .
mamynora مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 112 نمی دونم حس میکنم هنوزبه اینامادری نکردم یکی دیگه داره میادچهارسالشونه البته بچه هام خیلی خوشحالن که ... ۴دسال ک خیلی عالیهههههه اگه خوشحالن پس توام خوشحال باش اینجوری متوجه ناراحتی خودت میشن اونوقت نتیجه عکس میده خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰 ۱۳۹۸/۵/۲۶👧 ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔 خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰 خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰