ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه از بابت هزینه مشکل نداشته باشی میشه ولی بری ازش عکس میگیرن مشخص میشه نیاز هست بکشنش یا نه منم دندون دردم افتاد تو تاسوعا عاشورا از درد نمیتونستم بخوابم روزی دو سه تا ژلوفن میخوردم دردش نمیخوابید ولی رفتم دکتر گفت نیازی به کشیدن نیست
من این دندونم رو پارسال پرکرده بودم دو تا دندون دیگه هم پر کرده دارم اونا درد نمیکنن این خیلی خراب بود از همون زمان وقتی آب میخوردم چه سر چه گرم یکم درد میگرفت الان نمیدونم چشه
پس گفت چکار کنی منن دندون درد دارم دندونم فقط یک خط سیاه داخلش داره سالمه دلم نمیاد بکشمش
نه عزیزم اصلا به این راحتی ها به خاطر یه خط سیاه که نمیکشن برای من هیچی ازش نمونده بود از بس سهلنگاری کردم دکتر نرفتم هی یواش یواش ازش میریخت واقعا فکر نمیکردم درست بشه برام عصب کشی کردن قسمت های پوسیده رو تراشید بعدم پرش کردن و شبیه دندون شکلش داد باید بری دکتر ازش عکس میگیرن ببینن عصب کشی میخواد یا فقط پر کردنه