2777
2789
عنوان

ب وقت عاشقی🩵

127 بازدید | 2 پست

کی انقدر بزرگ شد

نمیدونم

آقا شده  مرد شده

بهم میگ مامان واسم تولد میگیری

مگ میشه نگیرم، واسه تک پسرم

واسه دونه الماسم

فردا تولد پسرمه. خ ذوق اومدنشو داشتم گرچه چند هفته زودتر اومدو بهم شک داد ولی خ میخوامش

فردا شاه پسرم ۳ساله میشه🩵

میشه واسه خوشبختیش دعا کنید

ی زن عشق واقعیو وقتی ک مادر میشه تجربه میکنه، وقتی بچش تو وجودش رشد میکنه و بزرگ میشه و بدنیا میاد تجربه میکنه

امیدوارم همه خانما این حسو تجربه کنن

درسته خ سخته، ی جاهایی آدم کم میاره، مجبور میشیم از خودمون بزنیم بخاطر بچمون ولی ارزششو داره

پ ن: همین جوری دلی تاپیک زدم

امشب خ خوشحالم و احساساتی خواستم تاپیک بزنم ب یادگار واسم بمونه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ای جانم سالروز مادر شدنت وتولد فرشته ی زندگیت و تبریک میگم عزیزم امیدوارم بهترینها برای گل پسرنازتو خودت رقم بخوره و شادی و موفقیت و خوشبختی همراه همیشگیه زندگیش باشه😍بمونید برای هم تا ابد خوش باشید😍😍

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
ای جانم سالروز مادر شدنت وتولد فرشته ی زندگیت و تبریک میگم عزیزم امیدوارم بهترینها برای گل پسرنازتو ...

ممنون عزیز دلم

ممنون از دعای قشنگت

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷