2789
عنوان

غم بیش از حد

278 بازدید | 18 پست

دوستان برای شما هم پیش اومده که یه مدتی خیلی ناراحت باشید و از شدت ناراحتی احساس کنید دارید خفه میشید و نتونید خودتونو تخلیه کنیو و احساس کنید به ته خطر رسیدید

خیلی خیلی ناراحتم و نمیدونم چکار کنم احساس میکنم یه غم چندین ساله همراهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله عزیزم

نمونه ش دیروز

که واقعا به هق هق افتادم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بله حدود ۳ ساله و هر کاری هم کردم اما نشده فقط غم و ناراحتیم بیشتر شده احساس میکنم نیاز دارم ماه ها تنها یه جای دور باشم به دور از آدم ها 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

[QUOTE=311416320]بله حدود ۳ ساله و هر کاری هم کردم اما نشده فقط غم و ناراحتیم بیشتر شده احساس میکنم نیاز دارم ماه ها ...[/QUOTEواقعا چقدر حس میکنم حسم شبیه شماست چکار میکنید حالتون بهتر شه؟؟؟

من خیلی حالم بده شما چکار میکنید بهتر میشید

کلی گریه کردم

چون با همسرم مشکل داشتم

دعوامون شده بود

بعد گریه آروم شدم

به پهنای صورت و با صدای بلند گریه کردم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
بله حدود ۳ ساله و هر کاری هم کردم اما نشده فقط غم و ناراحتیم بیشتر شده احساس میکنم نیاز دارم ماه ها ...

من سال ها دور بودم و بازم فرقی نکرد .

هنوزم دورم و زخمش برام تازه س

• پناه باشیم  🫀 •
من سال ها دور بودم و بازم فرقی نکرد . هنوزم دورم و زخمش برام تازه س

منظورم دوری از آدم های اطراف نبود کلا دلم میخواد از همه آدم های دنیا از همه اتفاقات دنیا از همه کارها حتی خوردن دست بکشم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما