2777
2789
عنوان

بهم گفت فرق تو با بقيه چيه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 79 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من شوهرم ۲۱ سالش بود وقتی ازدواج کردیم اون موقع زیاد دقت نکردم ولی الان فهمیدم یک آدم مرموز ‌ولی یه آدم خنگ و ابلهی هم هست و من نمیدونم چجوری باهاش ازدواج کردم اصلا

۲۱ کمه برای ازدواج الان ۲۷ سالشه فقط برای من گردن کلفت کرده وگرنه عاقلتر نشده

عزيزم هركس مياد تو زندگيم داستان همينه وتا ميبينه من قبول نميكنم ميره🥺 اخه چرااا

عزیزم فقط داری ارزش خودتو پایین میاری به چشم وسیله به خودت نگا نکن تو مشکلی نداری اونا مریض وهوس‌بازن😐

هیچوقت نگو فلانی ولم کرده پشیمون میشه.اون اگه دنبال یکی مثل تو بود تورو ول نمیکرد که بره کپیتو پیدا کنه قطعاً اون دنبال یکی دیگس،واگه باتو باشه هیچوقت نمیتونه آدمی باشه که تو خیالت ازش یه آدم دیگه ساختی پس بزار بره زندگی جریان داره وتو حق داری یکیو پیدا کنی که تا آخرش بهترین‌هارو واست بسازه رها کن بره...

وا رابطه زوری؟چقدر پرو

سنشم والا کمه چرا فکر میکنی ۲۱ زیاده،ببین من آدم مذهبی نیستم به ازدواج هم اعتقادی ندارم عقدو این حرفا....ولی این آدم ارزش لمس جسمو روحتو نداره،جدا شو،باید صبر میکرد توام هروقت دلت بود دوطرفه انجامش بدید ولی داره خودخواهانه رفتار میکنه،توام خودتو مشتاق ازدواج نشون نده مگه چندسالته گیر دادی بهش برا عقدو اینا....از مجردیت لذت ببر باو خلی خودتو اسیر مرد ایرانی کنی

دوستم روی کاربریمه پس متعجب نشو چرا تایپک ها متفاوت از همه