2777
2789
عنوان

بهم گفت فرق تو با بقيه چيه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 79 پست
قبول نکن بدبخت میشی ولش کن بابا این نشد یکی دیگه میاد تو زندگیت از تنهایی نترس فقط قبووووول نکن اصلا ...

عزيزم هركس مياد تو زندگيم داستان همينه وتا ميبينه من قبول نميكنم ميره🥺

اخه چرااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

21 خب واقعا سنش کمه ....

شخصیت و فرهنگ خودتو و خانوادتو نگاه بگو مثلا خانواده من با همچین چیزی اوکی نیستن قبل ازدواج 

اومد و یک هزارم درصد حامله شدی میتونی به خانوادت بگی یعنی ؟؟

اگه تورو میخواست نمیگفت فرق تو با بقیه چیه انگار میگه همه دوست دخترا با دوست پسرسون رابطه دارن توام باید داشته باشی . یا تورو میخواست میومد خاستگاری

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان

اگه قبول کنی بعدش پشیمونی داره چون اون به خواستش که دو ساله منتظرشه میرسه و بعد خدا حافظ ، مطمئن باش و مطمئن باش کسی که واقعا از ته دل دوست داشته باشه حرف رابطه رو اصلا نمیزنه حتی اگه ۱۰ سال طول بکشه

عزيزم هركس مياد تو زندگيم داستان همينه وتا ميبينه من قبول نميكنم ميره🥺 اخه چرااا

به هیچ عنوان قبول نکن سرویس جنسی بهش بدی تضمینی برای 

بودنش نیست دیگه استفادشو از تو کرده 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
عزيزم هركس مياد تو زندگيم داستان همينه وتا ميبينه من فبول نميكنم ميره😭 اخه چرااا

چون میخوان بکنن همش وقتی میبینن نمیدی میرن پسری که عاشقت باشه بهت دست نمیزنه بهت ارزش قائل میشه سعی میکنه تورو قانونی و حلال مال خودش بکنه نه اینکه ببره خونه خالی کارشو بکنه دوماه بعد بگه بای بای

همینکه از پدر مادرش فرمان میگیره یعنی بچس👌🏻واگه گف فرق تو با بقیه چیه بگو اونا خرن من عقل دارم وتمام

هیچوقت نگو فلانی ولم کرده پشیمون میشه.اون اگه دنبال یکی مثل تو بود تورو ول نمیکرد که بره کپیتو پیدا کنه قطعاً اون دنبال یکی دیگس،واگه باتو باشه هیچوقت نمیتونه آدمی باشه که تو خیالت ازش یه آدم دیگه ساختی پس بزار بره زندگی جریان داره وتو حق داری یکیو پیدا کنی که تا آخرش بهترین‌هارو واست بسازه رها کن بره...
به هیچ عنوان قبول نکن سرویس جنسی بهش بدی تضمینی برای  بودنش نیست دیگه استفادشو از تو کرده  ...

نه اصلا قبول نميكنم

فقط اين همه ابراز علاقه و... برام عجيبه ولي الان ميگه من ملاكم براي عاشق شدن اينكه اول رابطه جنسي داشته باشم 

به من ميگه تو مغزت پوسيدس