2789

خودت کاری واسه ارامش داشتنت میکنی ؟

نمیشه بشینی و انتظار معجزه داشته باشی 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون ایمانت قوی نیست 

آخه چرا این رو می گید  عزیزم 

بنده خدا خودش رو بیشتر از این می بازه 

یک جوری به مسیر درست هدایتش کنید نه با این نحوه بیان 

زنده باشید و زندگی کنید 🌿

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

اگه می تونی وضو بگیر و با خدا کلی صحبت کن بعد به خدا بگو باهام صحبت کن چند روز بصورت مدوام انجام بده نتیجه اش رو می بینی 

اگه می تونی یک سفر کوتاه بری که عالی میشه 

امیدوارم که زندگیت روبه راه بشه 🌿

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
آخه چرا این رو می گید  عزیزم  بنده خدا خودش رو بیشتر از این می بازه  یک جوری به مسی ...

خب کسی ک ایمانش قویه آرامشش بهم نمیریزه

اینو گفتم ک ایمانشونو قوی کنن

منظور بدی نداشتم 🖐️

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم

الَّذِينَ آمَنُوا وَ تَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ (رعد -۲۸)

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر⁦🖐🏼⁩💎زیباترین افسانه‌های عاشقانه، مال اوناییه که از همه دیرتر به هم رسیدن💕زیباترین نگرانی‌های پدرانه مال یعقوب بود که سالها انتظار یوسفش رو می‌کشید💗 قشنگترین شهادت سهم اون سرداری شد که سی و نه سال به این دَر و اون دَر زد ولی سرآخر قسمتش شد در بامداد جمعه از پشت سر به دستور مستقیم شیطان بزرگ ترورش کنند💖 و یک روز خواهد رسید که دعای وعجل فرجهم از پایان ذکر صلوات برداشته خواهد شد💚 به امید اون روز قشنگ صبر می‌کنیم و منتظر می‌مونیم: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼