یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فقط آرزو کردن مهم نیست مهم اینه برای خواسته ات بجنگی البته قبلشم باید شرایط خودتو در نظر بگیری ببینی اصلا شدنی هست یا نه
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
چ ربطی دارخ من دیدم پرستارش هم با نگهبان ازدواح کرده یا ی پزشک با ی بیکار بیخی چ ربطی داره ...
اخه عشقیم نیست
۷ سال ازدواج کردم تاحالا بهش به عنوان نگهبان نگاه نکردم که مثلا شغل بالایی یا خدا نکرده پایین اما امشب به ذهنم رسید که اون یک نگهبان و به من توهین کرده و من سکوت
نمیخوام بگم همه دکترا بدن ها نه اصلا ولی تا جایی که من دیدم هشتاد درصدشون با بقیه همکاراشون لاس میزنن و دل و قلوه میدن بازم دوست داشتی همسرت همچین محیطی باشه ؟
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁