2777
2789
عنوان

بچه بی ادبع

176 بازدید | 21 پست

سلام

لطفاً راهنماییم کنید واقعا کلافه شدم بچه های خواهرشوهرم خیلی بی ادبن واقعا نمیدونم باید چ رفتاری باهاشون داشته باشم خسته ام کردن شوهرمم چیزی نمیگه یه پسر بزرگ یه دختر کلاس اوله دختره خیلی ب شوهرم وابسته است اما خیلی دوتاشون بی ادبی می کنند مثلا امشب ب شوهرم میگفت اه از بس خونه اونا( منظورش من) بودی لباست هم بوی خونه اونارو میده و خیلی چیزهای دیه

خب شوهرت باید یه برخوردی از همین اول باهاشون بکنه دیگه یا به خواهرش بگه بگه به بچه‌هات یاد بده که احترام زن منو نگه دارن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شوهرت باید یه برخوردی از همین اول باهاشون بکنه دیگه یا به خواهرش بگه بگه به بچه‌هات یاد بده که اح ...

اصلا هیچی نمیگه کلا خیلی از دست خانوادشون کلافه ام از بس از بزرگ تا کوچیک شون بهم بی احترامی می کنند و شوهرم هیچی نمیگه