2821
2789
عنوان

رشد فولیکول

129 بازدید | 7 پست

بچه من امروز سه روز مونده ب تخمک‌گذاری یعنی یازدهم سیکلمه فولیکول ۱۹ داشتم تا سه روز دیگه چقدر رشد می‌کنه ؟ حتما باید آمپول آزادسازی بزنم ؟ لطفاً اگه اطلاعی دارین راهنمایی کنید

مال من ۱۰بود ناراحت شدم

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید لتروزول بخوری گلم مال منم تا الان اینطوری بوده یکسال دارو مصرف کردم بزرگ شد همش کوچیکه میموند آ ...

باعث کیست نشه باز

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          
دکتر بده ن چون باهاش دارو آزادسازی میده، من سر خود ی دوره خوردم کیست گرفته بودم خیلی اذیت شدم

مرسی عزیزم