من خودم خیلی حس ناپاکی دارم خیلی بده ☹️ فک میکنی ببخشه منو؟ تا کفر هم پیش رفتم 😔
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!
خدا مهربون ترینه کافی ما پشیمون بشیم و گناهمون جبران کنیم
حتی با کارای بدی ک من کردم؟ ..
اره عزیزم ما هم مثل حر کسی که راه بر امام حسین بست ولی امام حسین قبولشون کردن و در کنار حضرت شهید شدن خدا هم مارو میبخشه عزیزم همین پشیمونی یعنی خدا دوستتون داره و دوست داره بهش برگردین
اره عزیزم ما هم مثل حر کسی که راه بر امام حسین بست ولی امام حسین قبولشون کردن و در کنار حضرت شهید شد ...
💔💔🥲
من خودم خیلی حس ناپاکی دارم خیلی بده ☹️ فک میکنی ببخشه منو؟ تا کفر هم پیش رفتم 😔
بسم الله الرحمان الرحیم. خدا ارحم الراحمینه. مهربانترین مهربانانه. خدا توبه پذیر و غفوره. خدا به بنده هاش نزدیکه و اجابتگر دعاهای ماست. خدا مهربان و دوستدار ماست. خدا عاشق و مشتاق و منتظر ماست تا خالصانه به آغوش رحمتش برگردیم. کارای خوبمون رو بیشتر و از گناهانمون صادقانه و خالصانه توبه و به سمت خدا برگردیم. اونوقت خدا ما رو مشمول مغفرت و رحمت بینهایتش میفرماید. فقط باید سعی کنیم دیگه اون گناه رو تکرار نکنیم و گذشته رو هم جبران کنیم. مثلا نمازها و روزه های قضا رو به جا بیاریم و اگه حق الناس هم بر گردنمون هست جبران کنیم. این کتاب کاملا امیدبخش رو درباره رحمت و محبت و مغفرت و اجابت خدا بخونی. جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی: https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611 تاپیکام همش درباره توبه پذیری و رحمت واسعه خداست. این درگه ما درگه نومیدی نیست، صد بار اگر توبه شکستی بازآ. https://www.ninisite.com/discussion/topic/8009438
بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.
چگونه توبه کنیم؟ مراحل توبه در حدیث امام علی (علیه السلام): پشیمانی قلبی اقرار به زبان نسبت به گناه و طلب بخشش خدا و عزم جدی برای ترک گناه در آینده و جبران گذشته. از خدا و اهل بیت کمک بگیرین و تصمیم جدی داشته باشین برای ترک گناه در آینده و جبران گذشته. به اهل بیت متوسل بشین و ازشون بخواین برای بخشش شما دعا کنن، اهل بیت که واسطه فیض خدا، معصوم و مقرب درگاه الهی هستن دعاشون مستجابه و خدا شما رو میبخشه و شخص توبه کننده محبوب خداست. کسی که خالصانه توبه میکنه مثل اینه که اصلا گناهی انجام نداده و پاک پاک میشه و دعاهاش مستجابه و محبوب درگاه خداست.
بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.