2777
2789

مادرزادی یا ناشی از پارگی دیسک؟

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اسی مادرشوهر منم باید عمل کنه کدوم بیمارستان میخواد عمل کنه چقدر هزینش شده

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

سلام بسته به خود شخص و نوع عملش نقاهت تا یکماه و اینکه تا سه روز تا یکهفته تو بیمارستان بعدم میای خونه و رو تخت یا نشستن بایس کرست گردن استفاده کنی  

حموم هفته دوم با نظر دکتر میری و

موقع درد حتما سلکسیب دویست بخور 

مهر به ماه نیست، مهر به"دل"❤است
اسی مادرشوهر منم باید عمل کنه کدوم بیمارستان میخواد عمل کنه چقدر هزینش شده

بیمارستان میلاد قراره عمل کنه بیمه اس والا خبر ندارم همسرم خیلی اطلاعات نمیده راجبش بهم ولی انگار اگر قرار باشه پلاتین بزارن یه هزینه ای جدا میگیرین ازش که جاریم میگفت دختر عمش پارسال 10 تومن داده.

فک نمیکنم مادر زادی باشه مادرشوهرم میخواد دوشنبه عمل کنه

اگر از دیسکه من‌انجام دادم. من چون سنم بالا نیست برام راحت بود. یه شب سوند گذاشتن از فرداش خودم رفتم دستشویی.بعد ۷ روزم خودم غذای سبک پختم. اما سن بالا و چاق باشن سخته. منتها کلا استراحا مطلق بعد عمل نمیخواد. باید راه رفت کم کم. 

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

بیمارستان میلاد قراره عمل کنه بیمه اس والا خبر ندارم همسرم خیلی اطلاعات نمیده راجبش بهم ولی انگار اگ ...

اگه میلاد هزینه عملش رایگان میشه کاملا انشالله خدا کمکش کنه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
اگر از دیسکه من‌انجام دادم. من چون سنم بالا نیست برام راحت بود. یه شب سوند گذاشتن از فرداش خودم رفتم ...

خدا کنه همینطوری باشه اعزام گرفته که تا یه ماه چطوری میخوام بهش برسم . متاسفانه چاقه و کلی ناز داره حتی الان که عمل نکرده دو هفتس استراحت مطلق تو جا درازکشه

تنگی نخاع و دیسک کمر باهم داره گفته دیسک کمرت ۳سال دیگه بیا عمل کن ۱۱تا پلاتین باید بزاری،سنش بالاست بخاطر پادرد رفت ولی خوب نشد کمرشم عیب دار شده همش باید بخوابه کاراشم تا ۴ماه نمیکرد پوستمون کنده شده بود