2777
2789
عنوان

عروس خوب پیدا کردن

1100 بازدید | 41 پست

سلام ما یه عروس فامیل اوردیم اصلا هزش راضی نیستیم خیلی تنبله میری خونش یه لیوان ابم جلوت نمیزاره الان برا برادر دومم میخوایم زن پیدا کنیم استرس گرفتم میترسم یکی بد تر از قبلی گیرمون بیاد برای عروس خوب داشتن چی کار کنیم تا دوبار تو چاه نیفتیم زندگی برادرمو جمع جور کنه و سر پا نگه دارش هم چین دختری رو از کجا پیدا کنیم و چطور عروس خوب گیرتون اومده برادرامم خدارو شکر اهل دود و دم نیستن وضعشونم خوبه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یجوری میگی چجوری عروس خوب پیدا کنیم انگار میخواد زن شما بشه خب هرجور برادرت دوست داره اون میخواد باه ...

خوب به ماهم ربط داره نمی خوایم مثل اولی پامونو از زندگی داداشمون غط کنه اما خونواده زنش بیستو چهار ساعته اونجان

بنده خدا عروساتون خدا بهشون رحم کنه،اولا عزیزم باید برادرتون راضی باشه و ثانیا اگ کوزت میخواید وقتی رفتید خواستگاری بگید یکیو میخوایم خوب کار کنه و خوب خم و راست بشه جلومون اونوقت هم شما اذیت نمیشید هم اون بنده های خدا

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

به نظرم یه سری رفتارا تو معاشرت مشخص میشه ولی یه سری دیگه فقط زمانیکه برن زیر یه سقف خودشو نشون میده

اینکه یکی تو کارای خونه تنبله یا بی علاقه س فقط بعد از ازدواج مشخص میشه مگر اینکه راجع بهش صحبت بشه و بگه

و صدالبته مهم همسرشه، نه هطرافیان

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

احتمالا عروستون هم داره تاپیک میزنه خواهرشوهرم دم دیقه پلاسه خونمون همش باید سرویس بدم بش عین کلفتا ...

من فقط چند خیابون فاصلمونه چند ماهی یه بار میرم فوقش نیم ساعت می مونم شایدم کم تر خوشش نمیاد 

[QUOTE=311385341]بنده خدا عروساتون خدا بهشون رحم کنه،اولا عزیزم باید برادرتون راضی باشه و ثانیا اگ کوزت میخواید وقتی ...[/QUOTE به داداشت زن می دی که زندگیشو سر پا نگه داره هر کی تو خونه خودش کار کنه کوزته تو بری خونه داداشت چند ماهی یه بار یه لیوان اب جلوت نزارن چرا چون عروس خانم کوزت نیست. اما خواهر شوهر کوزته باید تو خونه داداشش کاراشونو به کنه