2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۰۷/۰۲

369 بازدید | 18 پست

دخترکم سه سالشه و از اونجایی که خالش بارداره و اینم جوگیر دیشب که دل پیچه داشت بهش میگم دلت درد میکنه؟ گفت نه بچم داره تو دلم تکون تکون میخوره 

🤐😵😵🤣🤣🤣

تازه بچشو هم تربیت میکنه دستشو گذاشته رو شکمش اومده پیش من به نی نی میگه به مامان سلام کن، خجالت نکش بچم، بگو سلااااام🥰🥰🥰

الهی من فداش بشم وروجکمو ❤❤❤

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب سلام نوه ات رو دادی؟؟؟؟؟😜

آره قربون خودشو نوم رفتم 😍

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
الهیییی😍😍😍 منم الان بادختر تودلیم صحبت میکردم تنهام بیاد همدمم میشه 

ایشاله سالم و سلامت دنیا بیاد انقدره پرچونه باشه و پر حرف سرتو ببره

دختر منم میاد روبروم میشینه میگه خب بیا باهم حرف بزنیم از هرچی بی ربط و با ربط یه چی پیدا میکنه میگه😅  

اینم دخملی من سه سالشه ❤️

خدا حفظش کنه ماشاله چه شیرینه😍