2777
2789
عنوان

ویروس جدیده

132 بازدید | 13 پست

بچها این ویروس جدیده رو پسرم ک ۱سالشه گرفته مدام تب داره و سینه اش گرفته سه روزه دکترم دوبار بردم تغییری نکرده مدام تب میکنه .اگ کسی بچه اش گرفته ممنون میشم راهنمایی کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ویروس جدید و قدیم نداریم بخدا مردم عاشق شایعه درست کردن هستن .سرما خوردگیه دیگه تو هر بدن هم اندازش فرق میکنه.همه هرسال همین مواقع وقتی میخواد فصل عوض بشه و هواشکسته میشه سرما میخوریم.دیگه عده میگن مریضی جدید اومده..اسی برای تبش اگه خیلی شدیده نتما ببر دکتر اگه سر شاعت دارو دادی و تغییر نکرده ..اگرم نه سر وقت ندادی میتونی بهش شیاف استامینوفن بدی سریع تب رو پایین میاره 

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

من خودم گرفتم پدرم در اومد واقعا ویروس خیلی یدیه طفلک بچه الان چقدر ادیته  منم گلوم به شدت چرک کرد داشتم خفه میشدم هنوزم بعد دو هفته سرفه های وحشتناک دارم   چهار بار دکتر رفتم   هیچ فرقی نکردم تا به مرور کم کم بهتر شدم 

بردم دکتر نوافن داده استا جواب نمیده

شیاف جواب میده.من دکتر یه شربت داد براش خیلی خوب بود

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
من خودم گرفتم پدرم در اومد واقعا ویروس خیلی یدیه طفلک بچه الان چقدر ادیته  منم گلوم به شدت چرک ...

روزی یه دونه سیر بخور زودتر خوب میشی

طفلمم همینطوریه نمیتوته شیر بخوره

الهی بمیرم  براش قطره بینی بریز   قبل شیر خوردن  با فین گیر بگیر براش  منم بجه شیرخوار دارم میدونم چقدر سخته نمیتونن شیر بخورن ادم دیونه میشه   

طفلمم همینطوریه نمیتوته شیر بخوره

راستی عناب رو  بزن  رو سیخ  بسوزون دودش  رو بزار بو کنه  مجرای بینیش باز،میشه    منم دخترم یک سالشه مریص شدم اونم گرفت دماغش کیپ بود عناب میسوزندم  یکم باز میشد دماغش 

نمیتونم فشارم خیلی پاینه    سر گیجه  فشار پاین پدرمو در اورده

میتونی تو سرماخوردگی تند تند آب نمک قرقره کنی خییییلی خوبه.فشار پایین و سرگیجه اغلب برای طبع بدنه که احتمالا طبعت خیلی سرده.ترشی جات و شیرینی جات نخور طبعشون سرده.بیشتر خرما و مویز و شیره بخور